Δραματική έκκληση 17χρονης από τη Συρία: «Είμαστε κι εμείς άνθρωποι! Βοηθήστε μας!» (video)

Από τους δύο φονικούς σεισμούς των 7,8 Ρίχτερ στην νοτιοανατολική Τουρκία, η βόρεια Συρία μετρά ήδη 3.000 νεκρούς και χιλιάδες εγκλωβισμένους και άστεγους.

Σε αντίθεση με την Τουρκία, η διεθνής βοήθεια σε επίπεδο σωστικών ομάδων είναι ανύπαρκτη λόγω της ιδιαιτερότητάς της κατάστασης στην εμπόλεμη ακόμα χώρα και η ανθρωπιστική βοήθεια ξεκίνησε να φτάνει μόλις χθες.

Οι άνθρωποι – μαζί με τα Λευκά Κράνη – σκάβουν με τα χέρια τους και με κουβάδες μέσα στα μπάζα , σε συνθήκες απόλυτου ψύχους – για να βγάλουν από μέσα τους νεκρούς και ελπίζουν πάντα σε ένα θαύμα.

Η δραματική έκκληση για βοήθεια μιας θυμωμένης και «αηδιασμένης» κοπέλας από τη Συρία στα social media απεικονίζει ακριβώς τον πόνο, την οργή και την απόγνωση των κατοίκων στις σεισμόπληκτες περιοχές και έχει κάνει τον γύρο του κόσμου

«Δεν φταίμε εμείς που γεννηθήκαμε σε αυτή τη γ@@νη χώρα, δεν φταίμε εμείς για τον πόλεμο, δεν φταίμε εμείς που δεν μπορούμε να φύγουμε από εδώ, είμαστε κι εμείς άνθρωποι γ@@@το! » λέει χαρακτηριστικά η patriciaa674.

Έκκληση 17χρονης από τη Συρία: «Είμαστε κι εμείς άνθρωποι! Βοηθήστε μας!»

«Ξέρω ότι ο σεισμός έγιne στην Τουρκία και λυπάμαι πάρα πολύ. Αλλά κι εμείς υποφέρουμε. Eίμαστε κι εμείς άνθρωποι. Είμαστε γαμ…νοι άνθρωποι. Σταματήστε να το κάνετε αυτό, να μη μας βοηθάτε με κανένα τρόπο. Τι κάναμε; Είμαστε άνθρωποι. Δεν φταίμε εμείς που έγινε ο πόλεμος και για όσα συνέβησαν. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Άνθρωποι πεθαίνουν και δεν έχουμε πουθενά να πάνε. Τα σπίτια τους κατέρρευσαν και, κυριολεκτικά, υπάρχουν παιδιά που έχασαν όλους τους συγγενείς τους. Ολόκληρες οι οικογένειές τους έχουν χαθε. Σας παρακαλώ, οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει. Μοιράστε αυτό το μήνυμα και πείτε στους ανθρώπους ότι η Συρία υποφέρει. Παρακαλώ δώστε οτιδήποτε, χαρίστε ό,τι μπορείτε, σας παρακαλώ βοηθήστε. Δεν είναι δίκαιο!».

@gapgreekandproud @patriciaa674 #Syria ♬ original sound – GAP

Διαβάστε επίσης:

Λιλιπούτειοι καρναβαλιστές εν δράσει: Από 16-27 Φεβρουαρίου η Αθήνα ζει στον ρυθμό της Αποκριάς

Γονείς, προσοχή! Ανακαλείται επικίνδυνη αποκριάτικη στολή – ΜΗΝ τη φοράτε στα παιδιά

Θρήνος στο 4ο Δημοτικό Διονύσου για την 9χρονη Ερίσα – Η συγκινητική έκκληση