Δύο νέες κρέμες bio-bébé ® Nutrition υπόσχονται να ξετρελάνουν το μωρό σας

Με δύο νέα προϊόντα εμπλουτίζεται η σειρά βιολογικών βρεφικών τροφών bio-bébé ® Nutrition της Cana Laboratories. Πρόκειται για την κρέμα Ρυζάλευρο Βανίλια με 100% βιολογικό γάλα και φυσική βανίλια και για την κρέμα Φαρίν Λακτέ με 100% βιολογικό γάλα και βρώμη. Οι δύο νέες κρέμες είναι οι πρώτες από τη σειρά που περιέχουν γάλα.

Οι κρέμες αυτές έρχονται να συμπληρώσουν τη σειρά βιολογικών βρεφικών τροφών που ανήκουν στην κατηγορία bio-bébé ® Nutrition, η οποία περιλαμβάνει πλέον 6 βιολογικές βρεφικές κρέμες χωρίς ζάχαρη, αλάτι, χρωστικές ουσίες, συντηρητικά, και GMO (ρυζάλευρο ολικής άλεσης, κρέμα δημητριακών ολικής άλεσης, κρέμα με μπανάνα & δημητριακά ολικής άλεσης, κρέμα με μήλο & δημητριακά ολικής άλεσης) και 4 βιολογικά γεύματα (μοσχαράκι με λαχανικά, κοτόπουλο με ρύζι, πουρές λαχανικών και πουρές φρούτων).

Σχετικά με τα bio-bébé® Nutrition:

Η σειρά βιολογικών βρεφικών τροφών κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά από την Cana Laboratories και περιλαμβάνει 100% βιολογικά προϊόντα. Οι βιολογικές βρεφικές κρέμες bio-bébé® προσφέρουν την ενέργεια και τα θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για τις ανάγκες ανάπτυξης και είναι ιδανικές για την προοδευτική είσοδο δημητριακών στο διαιτολόγιο του μωρού. Οι αυστηροί έλεγχοι των πρώτων υλών και των διαδικασιών που ακολουθούνται εγγυώνται την ποιότητα των προϊόντων βάση αυστηρών προδιαγραφών. Τα βιολογικά προϊόντα διατροφής bio-bébé® διαθέτουν πιστοποιητικά ποιότητας Food Safety System Certification 22000, Global Standard for Food Safety Issue 7: January 2015 Achieved Grade A, IFS Food Version 6, April 2014, ISO 14001: 2004, ISO 9001: 2008 και OHSAS 18001:2007 b, που αφορούν στην ασφάλεια, την υγιεινή και τη θρεπτική τους αξία. Για περισσότερες πληροφορίες: www.bio-bebe.gr/nutrition

Σχετικά με την Cana Laboratories:

H Cana Laboratories είναι μια ελληνική εταιρεία που από την ίδρυση της το 1928, με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, παρασκευάζει και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υγείας στην ελληνική αγορά. H Cana Laboratories αποτελεί τον έμπιστο συνεργάτη μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών και δραστηριοποιείται στους τομείς των Φαρμακευτικών Προϊόντων, των Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων, της Ειδικής & Κλινικής Διατροφής, της Βρεφικής Φροντίδας, των Συμπληρωμάτων Διατροφής & Βιταμινών, των Καλλυντικών & Δερμοκαλλυντικών. Η εργοστασιακή μονάδα της εταιρείας διαθέτει γραμμές παραγωγής που λειτουργούν με αυστηρές προδιαγραφές και παράγουν προϊόντα ιδιαίτερων απαιτήσεων.