Εφιάλτης για μαμά 2 παιδιών στη Λάρισα – Ξύπνησε και άκουσε τους διαρρήκτες στο μπάνιο του σπιτιού της- Δεν άφησαν τίποτα

Στιγμές τρόμου για νεαρή μητέρα δύο παιδιών στη Λάρισα. Η διάρρηξη ξεκίνησε όταν η ίδια κοιμόταν. Όταν ξύπνησε άκουσε ομιλίες στο μπάνιο του σπιτιού και «πάγωσε» το αίμα της…

Έζησε τον τρόμο μέσα στο σπίτι της μια γυναίκα από την Λάρισα όταν διαρρήκτες μπήκαν, την στιγμή που η ίδια και τα δύο παιδιά της βρίσκονταν μέσα. Ο σύζυγός της, εργαζόταν τη νύχτα και έλειπε στην δουλειά του όπως η ίδια εξιστορεί στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση στον Alpha, τα όσα εφιαλτικά έζησε πριν δύο εβδομάδες:

«Εγώ ήμουν ξύπνια εκείνη την ώρα γιατί είχε ξυπνήσει το βρέφος. Άκουσα θόρυβο κοντά στο μπάνιο και πλησίασα, εκείνοι μπήκαν από το μικρό παράθυρο του μπάνιου. Άκουσα ομιλίες, τρομοκρατήθηκα επέστρεψα στα παιδιά μου και κλειδώθηκα στο δωμάτιο.

Έπειτα πήρα τον σύζυγό μου τηλέφωνο που ήταν στην δουλειά, τα παράτησε όλα και ήρθε τρέχοντας, έκανε μια απόσταση 20 – 25 χιλιομέτρων μέσα σε λιγότερο από δέκα λεπτά, ενώ ο συνάδελφός του ειδοποίησε την αστυνομία. Όταν έφτασε ο σύζυγός μου οι διαρρήκτες είχαν 2-3 λεπτά που είχαν φύγει, έκατσαν περίπου 5-6 λεπτά.

Ξεσήκωσαν όλο το σπίτι. Θεωρώ ότι κατάλαβαν ότι ξέραμε ότι ήταν μέσα γιατί δεν δοκίμασαν καθόλου να ανοίξουν την πόρτα του δωματίου. Η αστυνομία ήρθε λίγα λεπτά αργότερα. Ευτυχώς δεν μας έκαναν κάτι και σωθήκαμε εμείς και τα παιδιά μας.

Το μεγάλο μας παράπονο είναι ότι ξημερώματα Κυριακής που ήρθε η ασφάλεια στο σπίτι, μας είπαν ότι θα περιμένουμε την σήμανση το πρωί όταν ξημερώσει. Η σήμανση δεν ήρθε ποτέ εδώ και δύο εβδομάδες».

Διαβάστε επίσης:

H Nίκη Κεραμέως ανακοίνωσε πότε θα ανοίξουν τα σχολεία τον Σεπτέμβριο – Η μεγάλη αλλαγή που θα ισχύσει φέτος

O ΕΟΦ ανακαλεί γνωστή αντιρυτιδική κρέμα λόγω ψευδομονάδας – ΜΗΝ τη χρησιμοποιείτε

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης συνάντησε στην Κρήτη τους μικρούς του φίλους που δίνουν μάχη με τον καρκίνο και τους ενθάρρυνε