Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η κίνηση της οικογένειας της Καρολάιν που θα συζητηθεί

Στο φως η άγνωστη κατάθεση για τα Γλυκά Νερά: "Η Καρολάιν ήθελε να πάρει το παιδί και να φύγει από το σπίτι"

Η τοπική κοινωνία της Αλοννήσου αλλά και το πανελλήνιο έχουν αγκαλιάσει την οικογένεια της Καρολάιν και την μόλις 14 μηνών κόρη της Λυδία που η ζωή τους άλλαξε μεμιάς μετά το φρικτό έγκλημα της 19χρονης Καρολάιν από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου, του 32χρονου πιλότου.

Στο ασφαλές περιβάλλον της μητρικής οικογένειας, η μικρούλα θα βρει τη ζεστή αγκαλιά, τη συναισθηματική ασφάλεια και την αγάπη που χρειάζεται για να διαχειριστεί όλα όσα έχουν συμβεί.

Η κίνηση της οικογένειας στον τάφο της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η κίνηση της οικογένειας της Καρολάιν που θα συζητηθεί

Σύμφωνα με την εκπομπή TLIVE της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΑLPHA, οι γονείς της Καρολάιν αποφάσισαν να σβήσουν από το μνήμα της  τη λέξη «σύζυγος», καθώς ο άνδρας της είναι στη φυλακή αφού είναι ο άνθρωπος που της στέρησε τη ζωή. Μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε διαρρεύσει και η πληροφορία  πως  επιθυμία της οικογένειας είναι να αλλαχθεί η φωτογραφία της Καρολάιν στο μνήμα της, καθώς σε αυτή απεικονίζεται με το νυφικό και την ανθοδέσμη από τον γάμο της με τον 33χρονο πιλότο όμως μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

H νέα ζωή της μικρής Λυδίας στην Αλόννησο

Από την πρώτη στιγμή που η εγγονή τους έφτασε στο σπίτι τους προσπαθούν να της προσφέρουν απλόχερα την αγάπη και την φροντίδα που στερήθηκε με τον τραγικό χαμό της Καρολάιν.  ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ σε εκτενές του ρεπορτάζ αναφέρεται στη νέα ζωή της μικρής στο νησί. Μεγαλώνει σε ένα περιβάλλον πολύ ασφαλές, με τους γονείς της Καρολάιν να προσπαθούν για το καλύτερο.  Έχουν διαμορφώσει μάλιστα κατάλληλα το σπίτι τους για να μπορεί να μεγαλώσει ένα μικρό παιδί, ενώ ακόμη και το μπαλκόνι της μονοκατοικίας που διαμένουν έχει μετατραπεί σε έναν όμορφο παιδότοπο για να παίζει η Λυδία, όπως εκμυστηρεύτηκαν άνθρωποι που επισκέπτονται συχνά την οικογένεια.  Οι ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές έλεγαν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι γονείς του συζυγοκτόνου επισκέφτηκαν το σπίτι των γονιών της Καρολάιν για να δουν την εγγονή τους. Σύμφωνα με την δικαστική απόφαση έχουν το δικαίωμα συναναστροφής με τη μικρούλα για ένα δίωρο. Το κλίμα σε όλες τις συναντήσεις ήταν καλό, καθώς και οι δύο πλευρές έχουν αποφασίσει πως αυτό που προέχει τώρα είναι η ψυχική ηρεμία της Λυδίας.

Από την πρώτη στιγμή που η εγγονή τους έφτασε στο σπίτι τους οι γονείς της Καρολάιν προσπαθούν να της προσφέρουν απλόχερα την αγάπη και την φροντίδα που στερήθηκε με τον τραγικό χαμό της μαμάς της.

Έχουν διαμορφώσει μάλιστα κατάλληλα το σπίτι τους για να μπορεί να μεγαλώσει ένα μικρό παιδί, ενώ ακόμη και το μπαλκόνι της μονοκατοικίας που διαμένουν έχει μετατραπεί σε έναν όμορφο παιδότοπο για να παίζει η Λυδία, όπως εκμυστηρεύτηκαν άνθρωποι που επισκέπτονται συχνά την οικογένεια.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι γονείς του συζυγοκτόνου επισκέφτηκαν το σπίτι των γονιών της Καρολάιν για να δουν την εγγονή τους. Σύμφωνα με την δικαστική απόφαση έχουν το δικαίωμα συναναστροφής με τη μικρούλα για ένα δίωρο. Το κλίμα σε όλες τις συναντήσεις ήταν καλό, καθώς και οι δύο πλευρές έχουν αποφασίσει πως αυτό που προέχει τώρα είναι η ψυχική ηρεμία της Λυδίας.

Διαβάστε επίσης:

Το προαύλιο αυτού του ελληνικού δημόσιου σχολείου γέμισε με επιδαπέδια παιχνίδια και οι μαθητές ενθουσιάστηκαν

“Είμαι έξυπνος, αλλά βαριέμαι εύκολα και συχνά χάνω τη συγκέντρωσή μου”: Μαθητής με ΔΕΠΥ γράφει στη δασκάλα του

Πάτρα: “Έφυγε” 46χρονη μητέρα 3 παιδιών μετά από σκληρή μάχη με τον κορωνοϊό