Μια νέα ζωή ξεκίνησε από χθες για την μόλις 12 μηνών Λυδία που πλέον βρίσκεται στην αγκαλιά των παππούδων και γονιών της μαμάς της Καρολάιν.
Η γιαγιά Σούζαν είναι πολύ χαρούμενη που έχει στην αγκαλιά της το εγγόνι της και ο παππους της, Ντέιβιντ Κράουτς, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος γιατί είχε να δει την Λυδία από τον περασμένο Σεπτέμβρη.
“Η γιαγιά δεν μπορεί να πάει τη Λυδία βόλτα”
Με δηλώσεις του ο δικηγόρος της οικογένειας, Θανάσης Χαρμάνης, ζητά να απομακρυνθούν άμεσα οι κάμερες έξω από το σπίτι της οικογένειας στην Αλόννησο, ειδάλλως θα αναγκαστεί να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα.
«Η γιαγιά της Καρολάιν δεν μπορεί καν να βγάλει το μωρό μια βόλτα στη βεράντα, δεν μπορεί καν να πάει τη Λυδία μια βόλτα με το καρότσι έξω. Αυτό που συμβαίνει είναι ανθρωποφαγία», δήλωσε στο Newsbeast.gr.
Όπως τονίζει επί 24 ώρες τα τηλεοπτικά δίκτυα περιμένουν να κλέψουν ένα καρέ από τις στιγμές της οικογένειας μέσα στο σπίτι.
«Οι δημοσιογράφοι και τα κανάλια πρέπει να αφήσουν την οικογένεια ήσυχη, αν δεν το κάνουν θα κινηθούμε νομικά καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα» προειδοποιεί.
«Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να δουν οι δημοσιογράφοι αυτή τη στιγμή» λέει χαρακτηριστικά ο κος Χαρμάνης.
«Συντριπτικές πιθανότητες να παραμείνει η επιμέλεια στην οικογένεια της Καρολάιν»
Σχετικά με την ανάληψη της προσωρινής επιμέλειας της Λυδίας από την οικογένεια της Καρολάιν, ο κ. Χαρμάνης δήλωσε πως: «Οι γονείς της Καρολάιν και ειδικά η μαμά της, η Σουζάνα, θα ασχολείται με το παιδί και έτσι το μυαλό της δεν θα γυρνάει συνέχεια στα ίδια και στα ίδια τραγικά γεγονότα».
Όσον αφορά στις πιθανότητες να παραμείνει η επιμέλεια της Λυδίας στην οικογένεια της Καρολάιν, όταν και παρθεί η τελική απόφαση, πιθανότατα τον προσεχή Σεπτέμβριο, o κος Χαρμάνης σημείωσε πως…: «οι συντριπτικές πιθανότητες είναι η επιμέλεια να παραμείνει στην οικογένεια της Καρολάιν. Αυτό που περιμένουμε είναι δηλαδή είναι να επικυρωθεί αυτή η προσωρινή απόφαση της εισαγγελίας ανηλίκων».
Τι λένε οι κάτοικοι για την επιστροφή της μικρής Λυδίας
Ανακούφιση και χαρά νιώθουν όλοι οι κάτοικοι στο νησί, καθώς η Λυδία βρίσκεται στο νησί και μεγαλώνει στο σπίτι όπου μεγάλωσε και η Καρολάιν.