Εγκυμοσύνη έκπληξη για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz

Ένα ζευγάρι που προστατεύει με πολύ διακριτικό τρόπο την προσωπική του ζωή περιμένει το πρώτο του παιδί και, όπως φανερώνουν οι δηλώσεις της μέλλουσας μαμάς σε γνωστό περιοδικό, είναι πανευτυχές.

Ο λόγος για τον Δήμο Αναστασιάδη και την Τζένη Θεωνά, οι οποίοι σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους μωράκι. Την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης έκανε η ίδια ηθοποιός σε συνέντευξη στο περιοδικό People.

Τζένη Θεωνά

«Είναι απίστευτο ότι το έγραφαν όταν δεν ήμουν έγκυος και, τώρα που έμεινα, δεν το έγραψε κανείς. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που είχα λίγο χρόνο για την οικογένεια και τον εαυτό μου, που έφτασα πρώτα σε ένα σχετικά ασφαλές σημείο της εγκυμοσύνης, και πλέον το μοιράζομαι μέσα απ’ την καρδιά μου και με πολλή χαρά», δήλωσε η Τζένη Θεωνά.

Το ζευγάρι, που είναι μαζί περίπου 4 χρόνια, δεν έχει απασχολήσει με τη σχέση του τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ οι κοινές τους εμφανίσεις και οι δηλώσεις για τη σχέση τους είναι πολύ διακριτικές.

Η φωτογράφιση της Θεωνά για το People

Δηλώσεις του ζευγαριού για την προσωπική του ζωή

Σε παλαιότερη συνέντευξη της η ταλαντούχα η ηθοποιός είχε πει: «Είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει πολύ στην αγάπη, στον έρωτα, στη συντροφικότητα και ξέρω ότι την ίδια στιγμή είναι πάρα πολλά και δύσκολο να διατηρηθούν όλα αυτά μαζί. Δεν θα επέλεγα να είμαι μόνη, δεν θέλω να ζήσω μόνη μου, γιατί είμαι άνθρωπος των σχέσεων. Πιστεύω στο «για πάντα μαζί» παρόλο που σπάνια επαληθεύεται, γιατί πολύ σπάνια κάνουμε την προσπάθεια που απαιτείται για να ισχύσει, αλλά εγώ το πιστεύω και πέφτω με τα μούτρα».

Από την άλλη, ο τραγουδιστής σύντροφός της, όταν είχε ερωτηθεί για την προσωπική του ζωή, είχε δηλώσει: «Δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου να μην κάνω οικογένεια, να γεράσω και να είμαι μόνος, χωρίς παιδιά. Έχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια που θαυμάζω. Μου είναι οικείο και το θέλω στη ζωή μου. Δεν πιστεύω πως πρέπει να γίνει με το ζόρι. Είναι κάτι που έρχεται μόνο του. Σε αυτή τη φάση, με τα συγκεκριμένα δεδομένα, θεωρώ ότι έχω δίπλα μου έναν υπέροχο άνθρωπο, όμως πιστεύω ότι η οικογένεια είναι κάτι διαφορετικό. Δεν αποκλείω τίποτα στη ζωή μου. Είμαι ευτυχισμένος στη φάση που είμαι και όλα έρχονται κατόπιν ευτυχίας».

Τζένη Θεωνά

Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε τα καλύτερα για τη σχέση τους, το κοινό τους μέλλον και το αγοράκι που θα υποδεχτούν σε περίπου 4 μήνες, αφού η Τζένη Θεωνά είναι 5 μηνών έγκυος.

Περιμένετε μωράκι; Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή τοκετού του Infokids.gr για να δείτε πότε θα γεννήσετε!