Αρχική InfoMommy Συμβουλές Έξυπνα tips για να διατηρείτε το μπαλκόνι καθαρό για περισσότερο

Έξυπνα tips για να διατηρείτε το μπαλκόνι καθαρό για περισσότερο

Υπάρχουν μερικά έξυπνα κολπάκια που θα σας βοηθήσουν να διατηρείτε το μπαλκόνι ή τη βεράντα σας καθαρά για πολύ περισσότερο!

Η αλήθεια είναι ότι τα πάντα είναι σχετικά και έχουν να κάνουν με το τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε. Αν θέλετε οπωσδήποτε ένα καθαρό μπαλκόνι χωρίς σκόνες, φύλλα πεταμένα εδώ κι εκεί και μια γενική ακαταστασία που δεν σας επιτρέπει να το απολαμβάνετε όσο θέλετε, τότε θα πρέπει να μειώσετε τα φυτά ή να τα διαλέξετε πιο σωστά. Βάλτε 1-2 γλάστρες, ένα τραπέζι βεράντας με τις καρέκλες του και τίποτε άλλο. Με αυτόν τον τρόπο ακόμα κι αν λερώνεται το μπαλκόνι σας, θα μπορείτε πολύ εύκολα με ένα λάστιχο να το καθαρίζετε στο λεπτό!

Πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν και τα φυτά που θα επιλέξετε για τη βεράντα σας. Για παράδειγμα, ένας μικρός φοίνικας, μια αλόη ή γενικότερα φυτά με σκληρό φύλλωμα που δεν το χάνουν εύκολα, με αποτέλεσμα να μη μοιάζει το μπαλκόνι σας με δάσος το φθινόπωρο!

Αν βρίσκεστε στη φάση που ετοιμάζεστε να ανακαινίσετε το σπίτι σας, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά τι δάπεδο θα βάλετε στο μπαλκόνι σας. Αν έχετε οικογένεια με μικρά παιδιά ή αν μένετε σε περιοχή με πολύ αέρα και συχνές βροχές, τότε θα πρέπει να επιλέξετε ένα δάπεδο που θα είναι τραχύ. Έτσι, δεν θα λερώνεται εύκολα ή ακόμα κι αν λερώνεται, δεν θα φαίνεται καθόλου.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό, αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.