Ελένη Πετρουλάκη: «Οι 4 κόρες μου είναι στην εφηβεία και είναι επικριτικές μαζί μου»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Πετρουλάκη στην εκπομπή Ελένη στο MEGA όπου μίλησε μεταξύ άλλων για  τις 4 πολυαγαπημένες της κόρες που έχουν μεγαλώσει πολύ!

Η 17χρονη Άννα-Μαρία, οι 15χρονες δίδυμες Δωροθέα και Μίλα και η 12χρονη Ιλιάνα είναι η καλύτερη παρέα για την γυμνάστρια

«Αγαπάω τη γυναίκα και είμαι ακομπλεξάριστη. Μου αρέσει οι γυναίκες να είναι όμορφες όχι μονό εξωτερικά, αλλά και στην ψυχή τους. Τα σύγχρονα πρότυπα για τα νέα κορίτσια είναι πολύ ισχυρά και έχουν μία διαστρεβλωμένη εικόνα για τον εαυτό τους», είπε η γυμνάστρια.

Όπως αποκάλυψε “Οι κόρες μου αυτή τη στιγμή είναι στην εφηβεία και υπάρχει ένας εσωτερικός ανταγωνισμός γιατί είναι όλες κορίτσια, οπότε έχουμε αυτή τη διαμάχη και απέναντι σε εμένα είναι αυστηρές και επικριτικές.

«Η μητέρα πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω απέναντι στις κόρες. Λέω στις κόρες μου ότι είναι πολύ πιο όμορφες από εμένα όταν ήμουν μικρή», πρόσθεσε η Ελένη Πετρουλάκη.

«Οι μαμάδες γινόμαστε επικριτικές και τα παιδιά παθαίνουν συστολή. Όταν έρχονται έφηβες στο γραφείο μου τη μαμά την αφήνω έξω και εκεί καταλαβαίνεις πόσο πιεστικοί είναι οι γονείς άθελά τους», κατέληξε η Ελένη Πετρουλάκη.

Ακόμη, η Ελένη Πετρουλάκη τόνισε πως δεν είναι σωστό να παίρνουμε δίαιτες από το διαδίκτυο. «Η άσκηση και η υγιεινή διατροφή πρέπει να είναι μέρος της ζωής μας», ήταν η συμβουλή της και συμπλήρωσε:

«Συμβουλεύω τα παιδιά με γραπτά μηνύματα. Όταν τους μιλάς το μυαλό τους είναι αλλού, ενώ το γραπτό θα το διαβάσουν».

Διαβάστε επίσης:

Ο ΕΟΠΥΥ συνταγογραφεί πλέον γενετικές εξετάσεις κληρονομούμενου καρκίνου

Ξεσπά η μαμά της 12χρονης: “Να πληρώσουν όσοι έκαναν κακό στο κοριτσάκι μου – Δεν είμαι ένοχη για αυτά που με κατηγορούν”

Οι “Δεινόσαυροι επιστρέφουν – Jurassic Adventures” σε μια διαδραστική παράσταση για όλη την οικογένεια στο Θέατρο Λαμπέτη (από 13/11)