Η Ελένη Πετρουλάκη και οι 4 κόρες της απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Μύκονο

Η Ελένη Πετρουλάκη απολαμβάνει οικογενειακώς τις διακοπές της με τις 4 πολυαγαπημένες της κόρες που έχουν μεγαλώσει πολύ!

Η 17χρονη Άννα-Μαρία, οι 15χρονες δίδυμες Δωροθέα και Μίλα και η 12χρονη Ιλιάνα είναι η καλύτερη παρέα για την γυμνάστρια!

Μετά τη Σαντορίνη και την Κρήτη, η γνωστή γυμνάστρια ταξίδεψε με τις κόρες της στη Μύκονο. Σε πρόσφατο insta story η fitness trainer ποζάρει χαμογελαστή με τις κόρες της οι οποίες εντυπωσιάζουν με την εμφάνιση και το ντύσιμό τους.

Οι τρεις κόρες της ασχολούνται με τον αθλητισμό μάλιστα η Αννα Μαρία έχει στο ενεργητικό της αρκετές διακρίσεις στον στίβο.

« Τα παιδιά μου ασχολούνται με τον στίβο και η 14χρονη κόρη μου παίζει ποδόσφαιρο! Η μία κόρη μου δεν ασχολείται με τίποτα από αυτά, της αρέσει το θέατρο. Έχουν όλα τον δικό τους χαρακτήρα», είχε πει τον περασμένο Νοέμβρη στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη.

Όπως έχει παραδεχτεί η Fitness Trainer, η ανατροφή των παιδιών της είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχει κάνει. Μάλιστα σε συνέντευξή της σε εκπομπή της ΕΡΤ2 είπε ότι μπορεί να δουλεύει ώρες ατελείωτες, αλλά στο σπίτι με τα παιδιά και η πίεση που ασκείται στην ίδια είναι ψυχοφθόρα.

« Η εφηβεία δεν παλεύεται… Είναι μια περίοδος πολύ απαιτητική που χρειάζεται πολλή προσοχή εξαιτίας των έντονων αντιδράσεων των παιδιών και της εντύπωσης που τους δημιουργείται ότι έχουν στα πάντα δίκιο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

«Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί»: “Βόμβα” του ιατροδικ. Λέων για τον 23χρονο Θανάση που “‘εσβησε” στις διακοπές

Βάσεις 2022: 9 στους 10 πέρασαν σε σχολές των δέκα πρώτων προτιμήσεών τους – Oικονομία & Πληροφορική “προτιμούν” οι μαθητές

“Όσο κι αν μου λείπει η κόρη μου στην κατασκήνωση, είμαι περήφανη που τα καταφέρνει τόσο καλά μόνη της, που αυτονομείται”

Βάσεις 2022: Η Εύη Χαρίλα, η «πρώτη των πρώτων» σε όλη την χώρα πέρασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο