Ελλάς το μεγαλείο σου: Δασκάλα παράτησε τους μαθητές της για μια θέση σε γραφείο βουλευτή | Infokids.gr
 • Ελλάς το μεγαλείο σου: Δασκάλα παράτησε τους μαθητές της για μια θέση σε γραφείο βουλευτή

  Tα όσα κωμικοτραγικά θα διαβάσετε παρακάτω αποδεικνύουν εμπράκτως πως πολλές φορές οι δάσκαλοι με την προκλητική τους αδιαφορία και το γεγονός ότι βάζουν πάνω από το εκπαιδευτικό τους καθήκον, το προσωπικό συμφέρον δικαίως προκαλούν τις οργισμένες αντιδράσεις των γονέων που ζητούν από τον δάσκαλο να μην αντιμετωπίζει τους μαθητές τους μόνο ως δουλειά αλλά πρωτίστως ως λειτούργημα πολύτιμο για την κοινωνία.

  Δασκάλα παράτησε τους μαθητές για να πάει…στο γραφείο μιας βουλευτού

  To Δημοτικό Σχολείο στο χωριό Τρανόβαλτος της Κοζάνης αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα καθώς εν μία νυκτί η δάσκαλα της Β Τάξης του Δημοτικού αποσπάστηκε και τοποθετήθηκε στο γραφείο της βουλευτού Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτα Δριτσέλη, αφήνοντας στον “αέρα” τους μαθητές της.

  Όλα ξεκίνησαν την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου όπου και γνωστοποιήθηκε η απόσπαση της δασκάλας και την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, εκείνη έφυγε από το σχολείο αφήνοντας 7 μαθητές χωρίς δασκάλα.  Από τις 18 Οκτωβρίου, τα μαθήματα  προσπαθούν να καλύψουν οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί του σχολείου, οι οποίοι αναγκάζονται να μοιράζουν τον πολύτιμο εκπαιδευτικό χρόνο, ανάμεσα στις τάξεις τους και την Δευτέρα Τάξη.

  Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του trikalanews.gr η κ. Παναγιώτα Δριτσέλη, έχει ήδη ενημερωθεί από την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου με e-mail από την διεύθυνση του σχολείου, για την αναστάτωση που προκλήθηκε στο ακριτικό Δημοτικό Σχολείο Τρανόβαλτου με την αιφνίδια απομάκρυνση της εκπαιδευτικού, καθώς και για την δυσαρέσκεια μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων, όμως μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου, η βουλευτής δεν είχε στείλει καμία απάντηση.

  Τι καταγγέλουν οι γονείς

  «Ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικά ορθό. Απομακρύνουμε κάποιον από την τάξη, αφού πρώτα φροντίσουμε για την αντικατάστασή του και μάλιστα όταν η τάξη αυτή έχει μέσα ένα παιδάκι με αυτισμό, ένα με δυσπραξία και ένα άλλο με ελλειμματική προσοχή. Κι όμως, η κυρία Δριτσέλη, βουλευτής Τρικάλων, όλα αυτά τα διέγραψε και έκρινε ότι η παρουσία της εκπαιδευτικού στο πολιτικό της γραφείο, είναι πολύ πιο απαραίτητη» αναφέρει μεταξύ άλλων η επώνυμη καταγγελία που έλαβε το trikalanews όπου και ανέδειξε το ζήτημα/

  Η καταγγελία, δεν αφήνει στο απυρόβλητο ούτε την εκπαιδευτικό, αναφέροντας: «Ούτε η εκπαιδευτικός είναι άμοιρη ευθυνών. Την μια μέρα βγήκε η απόσπαση, την ίδια μέρα είπε ότι πρέπει να φύγει».

 • Επικοινωνήστε μαζί μας:
  Μύλων 75 104 41 Αθήνα
  210 5121893 | 6981 090029

  τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

  news@infokids.gr

  για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου