Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών Ένα μωράκι με σύνδρομο Down αναζητά οικογένεια. Θα το υιοθετούσατε;

Ένα μωράκι με σύνδρομο Down αναζητά οικογένεια. Θα το υιοθετούσατε;

Με μια ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Facebook, η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Καλογεροπούλου κάνει έκκληση σε όποια οικογένεια ή όποιον επιθυμεί ούτως ώστε να προχωρήσει η αναδοχή ή η υιοθεσία ενός αξιαγάπητου ενός έτους μωρού, της Μαρίας, που φιλοξενείται στο Αναρρωτήριο Πεντέλης και έχει διαγνωστεί με σύνδρομο Down. Πρόκειται για το πρόγραμμα αναδοχής των εγκαταλελειμμένων στα δημόσια μαιευτήρια μωρών.

Διαβάστε την έκκληση της κας Καλογεροπούλου και κοινοποιείστε την ώστε να βρεθεί σύντομα μια μεγάλη φιλόξενη αγκαλιά για την Μαρία.

Το κείμενο της έκκλησης έχει ως εξής:

Ανοίξτε την αγκαλιά σας . Αξίζει !!!  Ένας άγγελος ζητάει μια αγκαλιά. Η Μαρία είναι ένας μικρός άγγελος 1 έτους, που φιλοξενούμε στο Αναρρωτήριο Πεντέλης, στο πλαίσιο του προγράμματος φροντίδας βρεφών από τα δημόσια μαιευτήρια, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής και με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος @stavros niarchos foundation. Όπως όλα τα βρέφη που φροντίζουμε, έτσι και η Μαρία παραμένει στο Αναρρωτήριο Πεντέλης μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη οικογένεια που θα την αγκαλιάσει και θα της προσφέρει την αγάπη και τη φροντίδα που χρειάζεται. Η Μαρία, όμως, έχει ένα λόγο παραπάνω να περιμένει με αγωνία την οικογένεια αυτή: η Μαρία έχει διαγνωστεί με σύνδρομο Down.

Η μέχρι σήμερα ανάπτυξη της Μαρίας θεωρείται ικανοποιητική, ενώ οι προοπτικές για τη μετέπειτα εξέλιξή της είναι θετικές, εφόσον βρεθούν οι γονείς που θα αναλάβουν να τη μεγαλώσουν ως ανάδοχοι ή θετοί και θα της δώσουν τη φροντίδα, τη ζεστασιά και την ασφάλεια που έχει τόσο ανάγκη.

Για πληροφορίες και δηλώσεις ενδιαφέροντος αναδοχής ή υιοθεσίας της μικρής Μαρίας παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υπηρεσία Αναδοχής των Παιδικών Χωριών SOS στο 210 6444161, καθημερινά στις 9:00-17:00.

Ανοίξτε την αγκαλιά σας . Αξίζει !!! Παρακαλω πολυ να το κοινοποιήσετε όλοι. Ένας άγγελος ζητάει μια αγκαλιάΗ Μαρία ε...

Posted by Kalogeropoulou Eleni on Thursday, 25 January 2018


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.