Αρχική InfoWoman Ένα μωρό από την Αφρική προσπαθεί να θηλάσει – Η φωτογραφία που θα σας συγκλονίσει

Ένα μωρό από την Αφρική προσπαθεί να θηλάσει – Η φωτογραφία που θα σας συγκλονίσει

Τα ταξίδια δεν αποτελούν απλώς μια απόδραση για εκείνον, ενώ η συλλογή εμπειριών και εικόνων αποτελούν πλέον το οξυγόνο του. Ο Αλέξανδρος Τσούτης παρουσιάζει τη δική του οπτική και τα συναισθήματά του για τον κόσμο, δημιουργώντας εικόνες που έχουν να διηγηθούν ιστορίες, όπως αυτή που ανακαλύψαμε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μας καθήλωσε.

Μια Αφρικανή μητέρα κρατά αγκαλιά και θηλάζει το παιδί της. Μια στιγμή απόλυτα φυσιολογική για κάθε γυναίκα, αλλά τόσο διαφορετική από αυτό που έχουμε συνηθίσει. Μια οικογένεια στα όρια της φτώχειας, μια γυναίκα με ένα «στεγνό» στήθος που δυσκολεύει το παιδί στον θηλασμό, αλλά και οι δύο με το χαμόγελο στα χείλη. Μια εικόνα που πρέπει να έχουμε σαν οδηγό στις δύσκολες στιγμές που περνάμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ INFOWOMAN.GR


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.