Ένας είναι ο δρόμος για να είμαστε υγιείς εμείς και τα παιδιά μας: Τον γνωρίζουμε όλοι;

Ένας είναι ο δρόμος για να είμαστε υγιείς εμείς και τα παιδιά μας: Τον γνωρίζουμε όλοι;

Πολύτιμα τα εμβόλια, απαραίτητα τα φάρμακα, η επιστήμη συνεχίζει να κάνει θαύματα και εμείς υποκλινόμαστε. Τα θεμέλια της καλής υγείας, ωστόσο, παραμένουν πάντα δύο: Η σωστή διατροφή και άσκηση. Και όταν, εμείς οι γονείς, το πάρουμε αυτό επιτέλους απόφαση, τότε τόσο η δική μας όσο και των παιδιών μας η υγεία, θα έχει πάρει τον ασφαλέστερο δρόμο.

Γνωρίζοντας πολύ καλά τον θεμελιώδη ρόλο της πρόληψης, στην καλύτερη υγεία, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του. Βελτιώνει την ποιότητα ζωής μας προσεγγίζει την υγεία ολιστικά, συστήνοντάς μας τη Bioiatriki+.

Ο λόγος για το νέο Διατροφολογικό και Εργομετρικό  Κέντρο του Ομίλου, το οποίο παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες ευεξίας, διατροφής και αθλητικής υγείας. Στόχος του κέντρου, η πρόληψη μα και η διατήρηση της καλής υγείας και της ευζωίας.

Bioiatriki+ Nutrition

Στο Διατροφολογικό κέντρο του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ θα βρούμε τους ειδικούς που θα στραφούν με ενδιαφέρον και επιστημονική γνώση πάνω στο ζήτημα της σωστής διατροφής μας.

Εκεί μπορούμε να κάνετε πλήρη διατροφικό έλεγχο και αξιολόγηση της κατάστασης θρέψης.

Επιπλέον, θα δημιουργηθούν για εμάς εξατομικευμένα διατροφικά προγράμματα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες, την ηλικία, αλλά και τον τρόπο ζωής μας.

Τέλος, τόσο εμείς όσο και τα παιδιά θα έχουμε διατροφική συμβουλευτική και διατροφική εκπαίδευση, με στόχο την υγιή σχέση με το φαγητό.

Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι: Διαχείριση βάρους, Κλινική διατροφή, Αθλητική διατροφή, Διατροφή στην παιδική ηλικία, Διατροφή στην εγκυμοσύνη και στον θηλασμό, Διατροφή στην τρίτη ηλικία, Online διατροφική παρακολούθηση.

Bioiatriki + Fitness

Στο Εργομετρικό Κέντρο του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, θα απευθυνθούμε αν εμείς ή το παιδί ασχολούμαστε με κάποιο άθλημα. Εκεί οι αθλητές και αθλούμενοι κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου, είτε ανήκουν σε ομάδα είτε όχι, βρίσκουν ολοκληρωμένες λύσεις για όλα τα αθλήματα, πρωταθλήματα και κατηγορίες.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται στο Εργομετρικό Κέντρο είναι:

  • Εργομετρική αξιολόγηση, εκτίμηση δεικτών υγείας και ευεξίας
  • Εξειδικευμένη εργομετρία για αθλητές και εκτίμηση δεικτών φυσικής κατάστασης για αθλούμενους
  • Εξατομικευμένη διατροφική συμβουλευτική και αθλητική καθοδήγηση, με στόχο τη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης
  • Σχεδιασμός προπονητικών προγραμμάτων (ατομικών ή ομαδικών) και καθοδήγηση για την εφαρμογή τους
  • Εξειδικευμένες αιματολογικές εξετάσεις
  • Ανάλυση Σύστασης σώματος

Σε έναν μόνο ολοκαίνουργιο, ευχάριστο και άρτια εξοπλισμένο χώρο, και σε συνδυασμό με μια σειρά από εξειδικευμένες διαγνωστικές εξετάσεις, η Bioiatriki+ προσφέρει υπηρεσίες που ασχολούνται με το άτομο ολιστικά.

Μεγάλο πλεονέκτημα, οι εξαιρετικοί επιστήμονες που μας περιμένουν για να ανταποκριθούν σε κάθε μας ανάγκη και να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία.

Επικοινωνία:  www.bioiatrikiplus.gr

Αθήνα (Nutrition & Fitness) / ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΚΟ – ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΟ:   Λ. Κηφισίας 132 & Παπαδά, 115 26 ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Αμπελοκήπων, 6ος όροφος. 

  Τηλ: 210 6966282

  contact@bioiatrikiplus.gr

Θεσσαλονίκη / ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΚΟ: Βασ. Όλγας 154, 546 45 (περιοχή Μαρτίου).

 Τηλ: 2310 880100

  contact@bioiatrikiplus.gr