Λιώσαμε: Μαθητής φορά μάσκα στη σχολική φωτογράφιση γιατί “ακούω πάντα τη μαμά μου”

Λιώσαμε: Μαθητής φορά μάσκα στη σχολική φωτογράφιση γιατί “ακούω πάντα τη μαμά μου”

Τον γύρο του κόσμου κάνει η φωτογραφία του 6χρονου Mason, ο οποίος θα έκανε σίγουρα υπερήφανη τη μαμά του! Στο πλαίσιο της σχολικής φωτογράφισης, όταν του ζητήθηκε να κατεβάσει τη μάσκα για να χαρίσει στον φωτογράφο ένα μεγάλο χαμόγελο, η απάντηση ήταν σαφής: “Όχι ευχαριστώ. Ακούω πάντα τη μαμά μου!”

Όπως ήταν φυσικό, η φωτογραφία του μικρού μαθητή της ‘Α Δημοτικού έχει κερδίσει την προσοχή των social media. Όλοι έχουν να λένε για την πειθαρχία του στα μέτρα κατά της Covid-19. Και όχι μόνο για την δική του, αφού αμέτρητα παιδιά αποδέχονται χωρίς γκρίνια το ότι πρέπει να φορούν διαρκώς τη μάσκα τους, για την ασφάλειά τους.

Την φωτογραφία του μικρού δημοσίευσε η ίδια η μητέρα του παιδιού, μεταφέροντας και την ιστορία του. Όπως αποκαλύπτει, η ίδια του είχε πει ότι δεν θα βγάζει τη μάσκα του στο σχολείο, για κανέναν λόγο. Πολλοί γονείς δίνουν την ίδια συμβουλή στα παιδιά τους, εν μέσω πανδημίας. Πλέον η μαμά έχει αποδείξεις, ότι ο γιος της σίγουρα την ακούει!

Μάλιστα, ακόμα κι όταν ο φωτογράφος επέμεινε, ότι η μαμά του δεν θα είχε πρόβλημα αν το παιδί έβγαζε για λίγο τη μάσκα του, ο μικρός δεν λύγισε! Το αποτέλεσμα; Μια φωτογραφία που θα θυμίζει πάντα την δυσάρεστη περίοδο της πανδημίας…

Η μαμά το χειρίστηκε έξυπνα

Υπάρχει, όμως, και ένα ακόμα εξαιρετικά θετικό αποτέλεσμα για τον Mason: Βλέποντας η μαμά του πόσο δημοφιλές έγινε το παιδί της, αποφάσισε να του ανοίξει έναν ερανικό λογαριασμό, προκειμένου να συγκεντρωθούν εκεί χρήματα για τις σπουδές του. Και… σε λίγες μόνο ημέρες, κατάφερε να μαζέψει πάνω από 38.000 δολάρια!

Πηγή: moms.com

Διαβάστε ακόμα:

Σχ.χρ.2021-22: Αυτά είναι τα Δημοτικά Σχολεία που θα έχουν Σχολικά Γεύματα

Ένας είναι ο δρόμος για να είμαστε υγιείς εμείς και τα παιδιά μας: Τον γνωρίζουμε όλοι;

Τραγικός θάνατος για μητέρα τριών παιδιών όταν κόπηκε το σχοινί του bungee jumping (σοκαριστικό βίντεο)