Εντόπισαν βολίδα σε σκαλοπάτια βρεφονηπιακού σταθμού της Αττικής

Εντόπισαν βολίδα σε σκαλοπάτια βρεφονηπιακού σταθμού της Αττικής

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα σε βρεφονηπιακό σταθμό των Άνω Λιοσίων καθώς οι υπεύθυνοι εντόπισαν βολίδα στα σκαλοπάτια του κτιρίου.  Η κατάσταση θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τραγωδία ευτυχώς όμως η βολίδα δεν έπεσε ούτε πάνω σε καποιον λιλιπούτειο μαθητή ούτε σε βοηθητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό.

Πώς εντοπίστηκε η βολίδα

Σύμφωνα με το nantiareport.gr μόλις οι υπεύθυνοι του βρεφονηπιακού σταθμού εντόπισαν βολίδα κατήγγειλαν το συμβάν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.  Η βολίδα των 9mm εντοπίσθηκε (30/09-14.30) σε σκαλοπάτια που οδηγούν στην κουζίνα του βρεφονηπιακού σταθμού του ΟΑΕΔ, από το φύλακα, ενώ μάζευε τα φύλλα στην πίσω πλευρά του κτιρίου.

Άμεσα ενημέρωσε την διευθύντρια και κλήθηκε πλήρωμα του τοπικού τμήματος οι οποίοι παρέλαβαν τη βολίδα και την απέστειλαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια  για βαλλιστική εξέταση.

Από αξιοποίηση πληροφοριών οι αστυνομικοί σε κατ οίκον έρευνα ιδιοκτησίας 35χρονου κατασχέθηκαν δύο γεμιστήρες και μία κλεμμένη καραμπίνα. Ο ιδιοκτήτης της οικίας συνελήφθη και ανάγεται να οδηγήθει στον Εισαγγελέα.

“Ως πότε θα φοβόμαστε τις αδέσποτες σφαίρες;”

Το εν λόγω περιστατικό εξοργίζει γονείς και κατοίκους της περιοχής  καθώς τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν λάβει τραγικές διαστάσεις. Όπως καταγγέλουν στο Ιnfokids.gr ζουν διαρκώς με το φόβο των αδέσποτων σφαιρών και νιώθουν απροστάτευτοι. Καθημερινά ακούγονται πυροβολισμοί, ενώ το τοπικό αστυνομικό τμήμα και η δημοτική αρχή φαίνεται να μην μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση.

Διαβάστε επίσης:

Ο παιδίατρος προειδοποιεί: Γονείς, δώστε προσοχή σε αυτήν την ίωση που είναι σε έξαρση

Σοκ στο Ρέθυμνο – 15χρονη μαθήτρια κατέρρευσε μεθυσμένη σε υπό κατάληψη σχολείο

Η Φένια και το φως: Μια δασκάλα θεατρικής αγωγής αποκαλύπτει όσα κάποιοι γονείς δεν θα δουν ποτέ