Εντυπωσιακές προτάσεις για βαφτιστικούς σταυρούς που ξεχωρίζουν!

Σε λίγο καιρό θα γίνω νονά. Μια αγαπημένη μου φίλη με τίμησε με την εμπιστοσύνη της και θέλω τα πάντα να είναι τέλεια για την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Μια βάφτιση έχει, όμως, πολλές υποχρεώσεις και πολλά που πρέπει να δρομολογηθούν. Έτσι, αφού κατέληξα σε βαφτιστικά ρούχα και στο κουτί που θα τα περιέχει, έμεινε μόνο να ψάξω για τον βαφτιστικό σταυρό.

Ο σταυρός είναι το σημείο που θέλω περισσότερο από όλα να προσέξω. Είναι ό,τι θα έχει η βαφτισιμιά μου για πάντα κοντά της από εμένα. Ας είμαστε ειλικρινείς, τα ρούχα δεν θα της κάνουν για πάντα, το κουτί ίσως χαλάσει, οπότε αυτό που μένει είναι ο σταυρός.

Προσωπικά, δεν θέλω το σταυρό της να τον κρατήσει μέσα σε ένα κουτί. Θέλω να μπορεί να τον φορά καθημερινά, να τον συνδυάζει με τα ρούχα της και να ξέρει, ότι η νονά της θα την αγαπά πάντα.

Η έρευνα αγορας, όμως, με δυσκόλεψε πολύ. Οι προτάσεις που έβρισκά ήταν αξιόλογες, αλλά οι περισσότερες δεν είχαν αυτό το ξεχωριστό στοιχείο που έψαχνα. Αυτό το κάτι που θα αναδείκνυε την μοναδικότητα της μικρής μου πνευματικής κόρης.

Μετά από σκέψη, λοιπόν, κατέληξα σε ένα κοσμηματοπωλείο, το οποίο χρόνια τώρα αποδεικνύει, ότι η ποιότητα και η καλαισθησία συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους.

Βασικοί παράγοντες πριν διαλέξει ο νόνος έναν σταυρό είναι το χρώμα, το ύφος, η ποιότητα του υλικού (πόσα καράτια είναι ο χρυσός) και το σχέδιό του. Όλες μου οι απαιτήσεις βρήκαν τις απαντήσεις τους στο κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης  και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.haritidis.gr .

Η αναζήτησή μου έλαβε τέλος και οι επιλογές μου, ουκ ολίγες. Αν, λοιπόν, θέλετε και εσείς τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και τιμής, ανακαλύψτε τους σταυρούς από το κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης, οι οποίοι θα εντυπωσιάζουν και θα χαροποιούν το βαφτιστηράκι σας για όλη του την ζωή.

Οι βαφτιστικοί σταυροί για τα κορίτσια, αυτόν τον καιρό, συνδυάζουν τις μίνιμαλ γραμμές με το ροζ χρυσό και οι προτάσεις από το κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης… αμέτρητες:

Σε ροζ χρυσό με ζιρκγόν στην μέση (14 καράτια)

Σε ροζ χρυσό με ζιργκόν (14 καράτια)

Σε ροζ χρυσό με πεταλούδα από ζιργκόν στο κέντρο (14 καράτια)

Σε ροζ χρυσό με πεταλούδα από ζιργκόν (14 καράτια)

Σε ροζ χρυσό με ζιργκόν στο τελείωμα (14 καράτια)

Σε λευκό χρυσό με ζιργκόν στο κέντρο (14 καράτια)

Σε κίτρινο χρυσό με διαμάντι στο κέντρο (18 καράτια)

Σε λευκό χρυσό με διαμάντια στο κέντρο (18 καράτια)

Επειδή, όμως, η περίοδος που διανύουμε και αυτή που ξεκινά, βρίθει από μυστήρια βάφτισης, προνόησα και έψαξα και για όσους θα βαφτίσουν αγοράκι. Και εδώ το μίνιμαλ και αυστηρό σχέδιο κυριαρχεί.

Παρακάτω θα βρείτε μερικούς σταυρούς βάπτισης για αγοράκι που με εντυπωσίασαν.

Σε λευκό και χρυσό με εσταυρωμένο (14 καράτια)

Με εσταυρωμένο σε λευκό χρυσό (14 καράτια)

Χρυσός σταυρός (14 καράτια)

Σε λευκόχρυσο με σχέδιο (14 καράτια)

Λευκόχρυσος σταυρός με εσταυρωμένο (14 καράτια)

Σε λευκό και χρυσό (18 καράτια)

Σε χρυσό με εσταυρωμένο (18 καράτια)