«Επειδή δεν της βγήκε την πρώτη φορά με την Τζωρτζίνα, πήρε την κεταμίνη για να είναι σίγουρη…»

Θα κληθεί να καταθέσει ξανά η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας

«Επειδή δεν της βγήκε την πρώτη φορά με την Τζωρτζίνα, πήρε την κεταμίνη για να είναι σίγουρη…»

Για τη στάση της εντολέως του, Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά το τελικό πόρισμα των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας μίλησε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Ζάρδας στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο δικηγόρος, όπως είπε, επισκέφτηκε νωρίτερα μέσα στην ημέρα την 33χρονη κατηγορουμένη εξηγώντας της, τι έχει να περιμένει μέσα στις επόμενες ημέρες και ποιες είναι οι συνθήκες που επικρατούν, καθώς η ίδια ενημερώνεται μονάχα μέσα από τα μέσα ενημέρωσης.

«Δεν δέχεται η κατηγορουμένη ότι η Ίριδα έχει δολοφονηθεί» – Όσα είπε ο δικηγόρος της Ρ. Πισπιρίγκου

«Τα ενδεχόμενα είναι είτε να μην καταλήξουν οι εισαγγελείς πως υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις ώστε να την καλέσουν ως ύποπτη για δύο ανθρωποκτονίες, είτε να συμβεί το αντίθετο και να κληθεί για κατάθεση» σημείωσε ο κ. Ζάρδας.

Τόνισε πως η κατηγορουμένη ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως θεωρείται ύποπτη για ακόμη δύο ανθρωποκτονίες και μάλιστα των ίδιων της, των παιδιών.

«Θεωρεί αδιανόητο να έχει δολοφονηθεί το μωρό μέσα στο ίδιο της το σπίτι» προσέθεσε ο δικηγόρος.

Κανείς από την οικογένεια δεν αμφισβητεί την αθωότητα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Αναφορικά με τις καταθέσεις της οικογένειας της 33χρονης και συγκεκριμένα της Δήμητρας Πισπιρίγκου, ο κ. Ζάρδας τόνισε πως η ίδια παρέχει την πλήρη στήριξή της στην αδερφή της.

«Κανείς δεν την αμφισβητεί από την οικογένεια και πιστεύουν ότι στο τέλος θα καταφέρει να αναδείξει τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην αθώωσή της» σημείωσε.

«Επειδή δεν της βγήκε την πρώτη φορά με την Τζωρτζίνα, πήρε την κεταμίνη για να είναι σίγουρη…»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής T-Live του ALPHA οι Αρχές έχουν εστιάσει την έρευνά τους και στο πώς έγινε η απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας, μέσα στο Καραμανδάνειο, που της προκάλεσε την τετραπληγία κατόπιν της πρώτης ανακοπής που υπέστη το παιδί τον Απρίλιο του 2021. Το σενάριο του ασφυκτικού θανάτου έρχεται στο προσκήνιο και τότε το παιδί σώθηκε από θαύμα καθώς οι γιατροί το επανέφεραν στη ζωή μετά από σχεδόν μια ώρα που η καρδιά είχε σταματήσει να χτυπά.

Οι γιατροί μέσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας,  έκαναν τιτάνια προσπάθεια να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της πρωτότοκης κόρης της οικογένειας Δασκαλάκη και έχοντας ήδη περάσει 55 λεπτά χωρίς σφυγμό, η 9χρονη Τζωρτζίνα επανήλθε έχοντας υποστεί εγκεφαλοπάθεια.

Όπως τονίζει η δημοσιογράφος η αποτυχημένη πρώτη προσπάθεια ασφυκτικού θανάτου της Τζωρτζίνας ήταν καθοριστική ώστε σε δεύτερο χρόνο η Ρούλα Πισπιρίγκου να επιλέξει την χορήγηση θανατηφόρας δόσης κεταμίνης ώστε να επιτύχει σίγουρα το σχέδιο δολοφονίας του παιδιού.

https://youtu.be/0NpSw3X6FeU

Διαβάστε επίσης:

Αύριο η κηδεία του 14χρονου Γιάννη που “κατέρρευσε” στο γήπεδο – “Το παιδάκι μας δεν το είχαμε στενοχωρήσει ποτέ”, λέει η μητέρα του

Το πόρισμα του παθολογοανατόμου για τη Μαλένα που «έδειχνε» ασφυξία – «Πρόσεχε, γιατί… ξέρεις»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μηνύει τους ιατροδικαστές και το ΑΠΘ – «Είμαι αθώα και θα αποδειχθεί»

Ροή Ειδήσεων