Φωτογραφία – ντοκουμέντο από το βράδυ που υπέστη την πρώτη ανακοπή η Τζωρτζίνα

Ηχητικό Ντοκουμέντο: Ο διάλογος Ρούλας - Τζωρτζίνας 3 μέρες πριν την πρώτη ανακοπή - Ο Μάνος παραδέχεται τα πάντα για την σπιτονοικοκυρά

Φωτογραφία ντοκουμέντο για την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας παρουσίασε το μεσημέρι της Δευτέρας 27/6 το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού εξασφάλισε στιγμιότυπο, το οποίο απεικονίζει την 9χρονη Τζωρτζίνα, μία ώρα μετά την πρώτη ανακοπή στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο και ενώ έχει μεταφερθεί στη ΜΕΘ του Ρίου.

Η φωτογραφία ντοκουμέντο της Τζωρτζίνας όταν έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά την πρώτη ανακοπή

Πρόκειται για φωτογραφία μέσα από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όταν οι γιατροί έκαναν τιτάνια προσπάθεια να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της πρωτότοκης κόρης της οικογένειας Δασκαλάκη.

Εκείνη την ημέρα, η καρδιά της 9χρονης Τζωρτζίνας είχε σταματήσει για πολλή ώρα, με τους γιατρούς να καταβάλλουν για 55 λεπτά ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να την κρατήσουν στη ζωή.

Για ευνόητους λόγους, το πρόσωπο και το σώμα της 9χρονης καλύπτεται, ωστόσο όπως μετέφερε η Γιώτα Κηπουρού στο πρόσωπο της μικρής δεν υπάρχει κανένα σημάδι ασφυκτικού θανάτου.

Η φωτογραφία θα τεθεί στη διάθεση των Αρχών εφόσον τη ζητήσουν.

Διαβάστε επίσης:

Έκκληση για αίμα και αιμοπετάλια για 19χρονο φοιτητή που υπεβλήθη σε μεταμόσχευση μυελού των οστών

Σήμερα η κηδεία του 16χρονου Παύλου που πνίγηκε στη λίμνη Αώου – Η απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί

Ο μικρός Πολυχρόνης χειρουργήθηκε στην καρδιά – Το “ευχαριστώ” σε όλους τους Έλληνες και τα νέα για την υγεία του