Επιστροφή στο σχολείο με στυλ και οικολογική συνείδηση χάρη στα παγούρια και τα ταπεράκια της ecolife

Ποιο είναι το ιδανικό παγούρι και φαγητοδοχείο για το σχολείο αναρωτιέστε πολλοί γονείς και όχι άδικα, αφού οι περισσότεροι αναζητάτε λύσεις που να είναι βέβαια πρακτικές και ανθεκτικές, αλλά και που να εξασφαλίζουν καλή ποιότητα, ώστε το παιδί να μην έρχεται σε επαφή με επικίνδυνα υλικά, επιβλαβή τόσο για το ίδιο όσο και για τον πλανήτη.

Η Lifegreen εδώ και 10 περίπου χρόνια, έπειτα από ενδελεχή αναζήτηση για το κατάλληλο μπουκάλι για νερό, το οποίο μπορεί να γεμίζει άφοβα ξανά και ξανά χωρίς να αφήνει στο νερό τοξικά κατάλοιπα, κατέληξε ότι το ανοξείδωτο (stainless steel) αποτελεί μονόδρομο.

Κάπως έτσι δημιουργήθηκαν, μεταξύ άλλων, και τα παιδικά παγουράκια Ecolife, τα οποία έχουν λατρέψει μικροί και μεγάλοι, όχι μόνο για τον εντυπωσιακό σχεδιασμό τους και την εργονομία τους, αφού έχουν πανεύκολο άνοιγμα-κλείσιμο και όμορφα σχέδια, αλλά και για την ασφάλεια που προσδίδει το ανοξείδωτο υλικό τους.

Πιο συγκεκριμένα, τα παγουράκια αλλά και τα υπόλοιπα φαγητοδοχεία της Ecolife κατασκευάζονται από την καλύτερη ποιότητα μετάλλου, από ανοξείδωτο ατσάλι 304  (18/8 stainless steel), ενώ είναι 100% κατάλληλα για τρόφιμα και ροφήματα.

Έχουν πιστοποιητικά ποιότητας FDA & SGS. Δεν περιέχουν αλουμίνιο και τοξικές ουσίες, αλλά ούτε και τη βλαβερή ουσία Δισφαινόλη Α (BPA free), ενώ είναι και 100% ανακυκλώσιμα.

Δροσερό νεράκι – ζεστό φαγάκι!

Από την παιδική σειρά Ecolife ξεχωρίζουν, βέβαια, τα δημοφιλέστατα παγούρια με τα εντυπωσιακά σχέδια, τα οποία διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, ανάλογα με την ποσότητα νερού που θέλετε να βάλετε στο παιδί.

Τα μοντέλα Super Boy και Super Girl είναι βέβαια τα αγαπημένα μας (χωρητικότητα 500ml):

Τα μικρότερα παιδιά θα ενθουσιαστούν με τα παγουράκια-θερμός με το εσωτερικό καλαμάκι (χωρητικότητα 300ml):

Και τα μεγαλύτερα παιδιά θα «κολλήσουν» με τα μεγαλύτερα μπουκάλια με το στόμιο (χωρητικότητα 600ml):

Την παράσταση, βέβαια, κλέβουν τα ανοξείδωτα φαγητοδοχεία που εξυπηρετούν τα παιδιά με το σχολικό κολατσιό, αφού διατηρούν τη θερμοκρασία του φαγητού σταθερή για τουλάχιστον 2 ώρες:

Διατίθενται δε και σε πιο πρακτική εκδοχή, με χώρισμα, ώστε στο ένα μέρος να βάζετε το φαγητό του παιδιού και στο άλλο π.χ. τη σαλάτα ή το συνοδευτικό –είναι εξαιρετικά χρήσιμα για το Ολοήμερο, όπου τα παιδιά τρώνε κανονικό, μαγειρευτό φαγητό:

Όσο για τα μικρότερα σνακ που θα φάει το παιδί στο διάλειμμα; Τη λύση δίνουν τα Snack n Go Eco «τσεπάκια», μέσα στα οποία μπορείτε να βάλετε το τοστ, την πίτα ή τα κουλούρια του παιδιού ή ακόμα και ένα φρούτο! Αυτά τα «τσεπάκια» έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα να μην χρειάζεστε καθημερινά αλουμινόχαρτο ή άλλα σακουλάκια τροφίμων για τα σνακ των παιδιών, αφού καθαρίζονται έπειτα από κάθε χρήση πανεύκολα, ενώ πλένονται ακόμα και στο πλυντήριο ρούχων!

Γνώμη μας; Μην αρκεστείτε σε ένα! Εξάλλου, με τόσο εντυπωσιακά σχέδια, δεν θα ξέρετε ποιο να το πρωτοδιαλέξετε!

Επισκεφθείτε τη σελίδα της Lifegreen εδώ και επικοινωνήστε με την εταιρεία στο τηλέφωνο: 2106083626.