Εριέττα Κούρκουλου: “Έπαθα σοκ όταν ο άντρας μου γύρισε στη δουλειά και έπεσε όλη η ευθύνη του μωρού πάνω μου”

Εριέττα Κούρκουλου: “Έπαθα σοκ όταν ο άντρας μου γύρισε στη δουλειά και έπεσε όλη η ευθύνη του μωρού πάνω μου”

Εδώ και επτά μήνες περίπου, η Εριέττα Κούρκουλου βιώνει μια πολύ ξεχωριστή περίοδο ως μητέρα. Μπορεί αυτή η περίοδος να έχει αρκετές δυσκολίες, ωστόσο η ίδια απολαμβάνει κάθε στιγμή της μητρότητας.

Η ζωή της άλλαξε ριζικά με τον ερχομό του γιου της, με την Εριέττα Κούρκουλου να προσπαθεί κάθε μέρα να γίνει όλο και καλύτερη μητέρα για τον μικρό Νίκο, ο οποίος ήρθε στον κόσμο και της έκλεψε την καρδιά!

Μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιδρύτρια του Save A Greek Stray ανέφερε τις δυσκολίες που βίωσε τις πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι όταν ο άντρας της επέστρεψε στο γραφείο και εκείνη έμεινε ολομόναχη και απροετοίμαστη να έχει εξ ολοκλήρου την ευθύνη ενός μωρού. 

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου

«Μαμά». Μακάρι να είχα ακούσει την αγαπημένη μου ψυχολόγο όταν με διόρθωνε κάθε φορά που της έλεγα ότι «είμαστε έγκυος» ή «κάναμε μια εξέταση».

Μακάρι να την άκουγα, όταν μου έλεγε ότι «εγώ είμαι έγκυος» και ότι «εγώ θα γεννήσω», όχι ο Βύρων. Βλέπετε, μπορεί να ζούμε στην εποχή της ισότητας και εξυπακούεται ότι γυναίκες και άνδρες είμαστε ίσοι.

Πολλές φορές όμως, ξεχνάμε ότι ενώ είμαστε ίσοι, δεν είμαστε ίδιοι.

Η μαμά και ο μπαμπάς δεν έχουν τον ίδιο ρόλο, ειδικά τους πρώτους μήνες της ζωής ενός μωρού.

Μακάρι να μου το είχε πει κάποιος αυτό νωρίτερα… ίσως να είχα γλιτώσει το σοκ που έπαθα όταν επέστρεψε ο άντρας μου στο γραφείο μια εβδομάδα μετά την γέννηση του Νίκου και ξαφνικά έπεσε όλη η ευθύνη αυτού του υπέροχου πλάσματος πάνω μου.

Ίσως να μην ένιωθα ότι η ζωή μου σταμάτησε, ενώ όλων των υπολοίπων οι ζωές συνεχίζονταν κανονικά.

Ίσως να ήμουν πιο προετοιμασμένη. Σήμερα, σχεδόν 7 μήνες μετά, μπορώ να πω ότι έχω βρει τον ρυθμό μου – τον νέο ρυθμό, γιατί ο παλιός χάθηκε και αυτό είναι λογικό.

Αν είσαι νέα μανούλα, να είσαι σίγουρη ότι θα ξαναβρείς τον εαυτό σου και ότι δεν χρειάζεται να βιαστείς για να γίνει αυτό.

Όσο για τις ημέρες που αισθάνεσαι ότι είσαι η μόνη στον κόσμο που το βιώνει αυτό, μια βόλτα στην φύση με μια, δύο, ή αν είσαι τόσο τυχερή – τρεις νέες μανούλες, θα σε πείσει σίγουρα για το αντίθετο!»

Διαβάστε επίσης:

Θα επεκταθεί τελικά το ωράριο λειτουργίας των δημοτικών παιδικών σταθμών;

Κερδίστε προϊόντα Physiomer και προστατεύστε τα μικρά σας αγγελούδια από κρυολογήματα και ιώσεις!

Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» θα φιλοξενούνται πλέον η 12χρονη και τα 5 ανήλικα αδέλφια της

Ροή Ειδήσεων