Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, λέει πώς θα μεγαλώσει το παιδί της

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, λέει πώς θα μεγαλώσει το παιδί της

Πριν λίγες μέρες, στις 17 Οκτωβρίου, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έκανε μια σημαντική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δημοσιοποιούσε λοιπόν πως ύστερα από πολλές προσπάθειες, τελικά κατάφερε αυτό που επιθυμούσε περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο: Να μείνει έγκυος.

Η δημοσίευση

«Μια φωτογραφία στο ίδιο σημείο, αλλά με μια πολύ διαφορετική ανακοίνωση και ακόμα μεγαλύτερη αγάπη για τον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα μου βράχος όλο αυτό τον καιρό. Με τον γιο μας στην κοιλιά μου αυτή την φορά, εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν, να κρατήσουν σύντομα το παιδάκι τους αγκαλιά», ανέφερε μεταξύ άλλων στη δημοσίευσή της η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, που περιμένει το πρώτο της παιδί μαζί με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη.

Μάλιστα, την Παγκόσμια Ημέρα Χορτοφαγίας προέβη σε μια άλλη ανακοίνωση η κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση και fan της vegan διτροφής.

Ο βιγκανισμός

«Ο βιγκανισμός δεν ήταν μόνο αφύπνιση για εμένα, αλλά και μια τεράστια πηγή δύναμης. Δύναμη, γιατί μου έμαθε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε μια καθημερινότητα. Μία κοινότητα και σιγά σιγά μία συλλογική πραγματικότητα, η οποία θα συμβάλλει όσο το δυνατόν λιγότερο στον πόνο των άλλων (ανθρώπινων και μη ανθρώπινων ζώων)», έγραψε στην αρχή της φωτογραφίας η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση αναφερόμενη στο τι σημαίνει για την ίδια ο βιγκανισμός.

«Δύναμη, γιατί μου έμαθε ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω την φωνή μου για να στρέψω την προσοχή του κόσμου προς το άδικο. Να παρακινήσω έστω και κάποιους ανθρώπους να ανοίξουν τα μάτια τους στις επιπτώσεις των πράξεών τους. Να αναρωτηθούν», πρόσθεσε η ίδια.

«Μήπως τελικά γίνεται και αλλιώς;» Και βέβαια, γίνεται! Γίνεται να βάλουμε την ζωή ενός ζώου πάνω από 15 λεπτά δικής μας γευστικής απόλαυσης. Γίνεται να βελτιώσουμε την υγεία μας.

Την υγεία του πλανήτη και την ηθική μας υπόσταση με μικρές αλλαγές στην διατροφή και τις καταναλωτικές μας συνήθειες. Γίνεται να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας διαφορετικά απ´ ό,τι μεγαλώσαμε εμείς», ανέφερε στη συνέχεια η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση που θα μεγαλώσει το παιδί της διαφορετικά απ’ ότι μεγάλωσε η ίδια.

Το μικρό βιγκανάκι

«Όχι απλά γίνεται, αλλά όλα δείχνουν ότι είναι απολύτως απαραίτητο να γίνει. Ο βιγκανισμός μου άλλαξε την ζωή. Με έκανε να αγαπήσω τον εαυτό μου. Τον κόσμο γύρω μου, αλλά και το φαγητό, περισσότερο από ποτέ!! Σήμερα λοιπόν γιορτάζω την σημαντικότερη απόφαση της ζωής μου. Μαζί με το μικρό βιγκανάκι που μεγαλώνει στην κοιλίτσα μου! #worldveganday», κατέληξε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση που θα μεγαλώσει το παιδί της, έχοντας θέσει βίγκαν βάσεις.

Διαβάστε επίσης

Τα νεότερα για την υγεία του 7χρονου Άγγελου που χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο

Εικόνες ντροπής σε Νηπιαγωγείο: Μουχλιασμένοι τοίχοι, ρωγμές και σκουριασμένα καλοριφέρ (φωτό)

«Νέος Μπαμπάς»: Η Disney εγκαινιάζει την εορταστική περίοδο με μια υπέροχη ταινία μικρού μήκους!