Εριέττα Κούρκουλου: O μονάκριβος γιος της γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια – Η φωτογραφία από τον τοκετό

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση σήμερα γιορτάζει τα πρώτα γενέθλια του μονάκριβου γιου της Νίκου, καρπού του έρωτά της με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη.


Η 21η Μαρτίου είναι ξεχωριστή μέρα για εκείνη καθώς ο κόσμος της μητρότητας την υποδέχθηκε και έκτοτε ζει μαγικές στιγμές με τον γιο της. Με αφορμή τα πρώτα γενέθλια του μικρού εκανε μία ανάρτηση στο Instagram όπου μάς δείχνει άγνωστες λεπτομέρειες από τον τοκετό.

Η ιδρύτρια των Οργανισμών Save a Greek Stray και A Promise to Animals επέλεξε να δημοσιοποιήσει μια πολύ προσωπική της στιγμή, ένα στιγμιότυπου που αποτυπώνει τα δυνατά συναισθήματά της λίγη ώρα μετά τη γέννηση του παιδιού της. Σε αυτό τη βλέπουμε δακρυσμένη να κρατά αγκαλιά τον νεογέννητο, τότε, γιο της.

Η φωτογραφία συνοδεύεται και από μια μακροσκελή λεζάντα όπου αποτυπώνει όλα όσα ένιωσε την πρώτη στιγμή που έφερε στον κόσμο τον γιο της

«Δεν ξέρω γιατί με επέλεξες, αλλά με επέλεξες. Από όλες τις μαμάδες του κόσμου, διάλεξες εμένα και σε ευχαριστώ. Με εμπιστεύθηκες με την πιο δύσκολη και την πιο όμορφη δουλειά του κόσμου… να σε μεγαλώσω. Με άλλαξες για πάντα.

Από την ημέρα που γεννήθηκες, μεταμορφώθηκα στον πιο δυνατό άνθρωπο του κόσμου και ταυτόχρονα, στον πιο αδύναμο.

Από την μια, ξέρω ότι χωρίς δεύτερη σκέψη θα έμπαινα μπροστά να αφανίσω το οτιδήποτε μπορεί να σου έκανε κακό και από την άλλη, ξέρω ότι εάν δεν τα κατάφερνα, η ζωή μου θα σταματούσε να έχει νόημα. Μπορεί να σε περιμέναμε καιρό, αλλά καταλαβαίνω επιτέλους το γιατί.

Εσύ ήσουν το παιδάκι για εμάς και αν δεν είχαμε συναντήσει τις δυσκολίες που συναντήσαμε για να έρθεις στον κόσμο, αν δεν είχαμε ακολουθήσει ακριβώς αυτή την διαδικασία με την κάθε μικρή της λεπτομέρεια, θα κρατούσα κάποιο άλλο παιδάκι στην αγκαλιά μου.

Εγώ όμως θέλω μόνο εσένα… γιατί εσύ ήταν γραφτό να είσαι το παιδί μας. Σήμερα δεν μπορώ να σου υποσχεθώ ότι θα μεγαλώσεις σε έναν όμορφο κόσμο, γιατί δυστυχώς είναι ένας κόσμος που κάθε μέρα με τρομάζει ακόμα περισσότερο.

Μπορώ να σου υποσχεθώ όμως, ότι δεν θα σταματήσω να δίνω όλο μου τον εαυτό για να γίνει έστω και λίγο καλύτερος.

Μπορώ να σου υποσχεθώ, ότι θα σε αγαπάω δίχως όρους και ότι θα συνεχίσω να μαθαίνω και να προσπαθώ να γίνω η καλύτερη μαμά που μπορώ να γίνω, γιατί αυτό σου αξίζει.

Σου υπόσχομαι, ότι δεν θα σου πω ποτέ ότι τα αγόρια δεν κλαίνε και ότι η αγκαλιά μου θα είναι ανοιχτή όποτε την χρειάζεσαι, όσο χρονών και αν είσαι.

Σου υπόσχομαι ότι θα σου ζητώ συγγνώμη όταν σε αδικώ και ότι θα σου το επικοινωνώ όταν αισθάνομαι εγώ αδικημένη.

Σου υπόσχομαι ότι θα είμαι ειλικρινής και αληθινή, με τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα μου.

Σου υπόσχομαι ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να αναρωτηθείς αν σ´αγαπάω ή αν είσαι «αρκετός» για εμένα, γιατί κάποια πράγματα είναι και πρέπει να παραμείνουν δεδομένα!

Χρόνια Πολλά ζωή μου και σε ευχαριστώ που μου έκανες την τιμή να με επιλέξεις για μαμά σου. Ελπίζω να σταθώ αντάξια του ιερού ρόλου που μου έχει ανατεθεί.»

Η μαμά Εριέττα χθες το βράδυ μας έδειξε πώς ήταν η ίδια λίγο πριν πάει να γεννήσει!

Εριέττα Κούρκουλου