Ευχάριστα νέα! Βρέθηκαν τα χρήματα για τη νοσηλεία του μικρού Βαγγέλη στις ΗΠΑ

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον 5χρονο Βαγγέλη και την οικογένειά του, αφού τα χρήματα για να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Memorial της Αμερικής συγκεντρώθηκαν χάρη στην αγάπη και την άμεση κινητοποίηση του κόσμου.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης» και νονός του μικρού Βαγγέλη, έδωσε κι εκείνος τον αγώνα του για να συγκεντρωθούν τα 500.000 δολάρια που απαιτούνται για τη νοσηλεία του και όπως όλα δείχνουν ο κόπος του δεν πήγε χαμένος!

Τα ευχάριστα νέα έγιναν γνωστά από τους γονείς του μικρού, μέσα από τη σελίδα στο Facebook «Παλεύουμε για τον Βαγγελάκη-Fight For Evangelos Life» όπου περιγράφεται το ιστορικό της ασθένειάς του. Δείτε παρακάτω τη συγκινητική τους ανάρτηση:

«Χρειάζονται χιλιάδες λέξεις για να περιγράψουμε την αγάπη που μας προσέφεραν χιλιάδες άνθρωποι τις τελευταίες ημέρες, στον αγώνα που κάνει ο μικρός μας Βαγγέλης, προκειμένου να μεγαλώσει όπως όλα τα παιδάκια του κόσμου. Το ποσό που χρειάζεται για τη νοσηλεία του Βαγγέλη στο Memorial των ΗΠΑ, συγκεντρώθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Δεν θα βρούμε ποτέ τα λόγια για να σας εκφράσουμε το «ευχαριστώ» όπως σας αξίζει, από τα πιο βαθιά σημεία της καρδιάς αλλά και της ψυχής μας, που παλεύετε μαζί μας. Μετά από τρία χρόνια μάχης με τον καρκίνο, είχαμε αρχίσει να χάνουμε την πίστη μας σε οτιδήποτε. Αυτή η πελώρια ανταπόκριση όμως, τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά, μας έδωσε ξανά πίστη. Πίστη στον ίδιο τον άνθρωπο και τι μπορεί να κάνει για τον συνάνθρωπο του. Από τον πιο ανώνυμο, έως τον πιο επώνυμο. Από τον πιο κοντινό μας φίλο, έως τον πιο μακρινό ομογενή στην άκρη της γης, σας είμαστε υπόχρεοι για πάντα.

Ο Βαγγέλης ξεκινά τώρα το τελευταίο και πιο δύσκολο κομμάτι του αγώνα του. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στο Memorial για να λάβει την πειραματική θεραπεία του και θα παραμείνει στις ΗΠΑ σχεδόν ένα χρόνο. Μαζί του και εμείς, που πλέον έχουμε κάνει σπίτι μας, τα νοσοκομεία και τις πόλεις του κόσμου που φιλοξενούν το παιδί μας, έχοντας χάσει τα πάντα από τη ζωή που είχαμε. Απλά αυτή τη φορά, δεν θα είμαστε μόνοι. Νιώθουμε την παρουσία σας δίπλα μας και είμαστε χίλιες φορές πιο δυνατοί. Υποκλινόμαστε στους ανθρώπους».

Στέλιος Ελευθεριάδης & Δήμητρα Βογιατζή

Χρειάζονται χιλιάδες λέξεις για να περιγράψουμε την αγάπη που μας προσέφεραν χιλιάδες άνθρωποι τις τελευταίες ημέρες,…

Gepostet von Παλεύουμε για τον Βαγγελάκη-Fight For Evangelos Life am Freitag, 16. Juni 2017