Φρίκη στο Λαύριο: Συνελήφθη 47χρονος για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του 16χρονου ανιψιού του

Κρήτη: Ένοχος 28χρονος Αφγανός για την αποπλάνηση του 11χρονου γιου του αφεντικού του

Συνελήφθη 47χρονος άνδρας στη Λαυρεωτική έπειτα από καταγγελία για ασέλγεια κατ΄ εξακολούθηση του 16χρονου ανιψιού του.

Πώς αποκαλύφθηκε η αρρωστημένη δράση του

Σημειώνεται ότι ο άνδρας είχε συλληφθεί πριν από περίπου δύο μήνες έπειτα από καταγγελίες της μητέρας του εφήβου ότι το παιδί δεχόταν απειλητικά μηνύματα από τον 47χρονο, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. Ο 47χρονος φέρεται να απειλούσε το παιδί ότι θα αποκαλύψει στους γονείς του ότι κάπνιζε, το εξανάγκαζε να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες του.

Ο 47χρονος φέρεται ότι ασέλγησε σε βάρος του εφήβου 4 φορές.

Εκ παραδρομής αρχικά αναφέρθηκε ότι ο 47χρονος έχει καταδικαστεί σε 26 έτη φυλάκισης για δύο παιδοβιασμούς αλλά έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ωστόσο πρόκειται για την περίπτωση άλλου άνδρα, ο οποίος και αυτός είναι από την ίδια περιοχή. Το άτομο αυτό δεν έχει απασχολήσει τις αρχές μετά την αποφυλάκισή του.

Ο 46χρονος είχε αναπτύξει εμμονή με 16χρονο και τον παρακολουθούσε, παρά τα περιοριστικά μέτρα που του είχαν επιβληθεί και κυκλοφορούσε ελεύθερος

Ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η Ρωσίδα μητέρα του 16χρονου, υπέβαλλε μήνυση σε βάρος του 46χρονου αδελφού της πρώην συζύγου του συζύγου της, και πατριού του γιου της, για βιασμό και απειλητικά μηνύματα τα οποία απέστειλε στο γιο της ώστε να τον εξαναγκάζει αν του στέλνει γυμνές φωτογραφίες του.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε κατά την εξέτασή του ο 16χρονος, το καλοκαίρι του 2021 ο 46χρονος με πρόφαση ότι θα αποκαλύψει στους γονείς του ότι καπνίζει τον εξανάγκασε αρχικά να του αποστείλει γυμνές φωτογραφίες του, και στη συνέχεια βίασε τον ανήλικο τέσσερις φορές, μέσα στο όχημά του. Σε φωτογραφίες που κατείχε ο 46χρονος, από άλλους ανήλικους, μεταξύ άλλων ήταν και συμμαθητές του 16χρονου Ρώσου από το Σχολείο στο οποίο φοιτούσε.

Ο 46χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και στη συνέχεια στην Εισαγγελία όπου παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε Ανακρίτρια. Με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ελεύθερος ωστόσο καθώς κατά επανάληψη τους παραβίασε, ενημερώθηκαν οι Εισαγγελείς. Με απόφαση της 18ης Ανακρίτρια, εξέδωσε εντάλματος σύλληψης (08/11), και συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαυρεωτικης. Με φυλακιστήριο στα στοιχεία του ο 46χρονος, μεταγεται σε Σωφρονιστικό Κατάστημα Κράτησης μέχρι την εκδίκαση της ποινικής του υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη για το Μάτι – Το ξέσπασμα του μπαμπά των 9χρονων διδύμων που “έφυγαν” αγκαλιασμένες με τον παππού και τη γιαγιά

Το δοκίμιο φοιτήτριας Γεωλογίας του ΑΠΘ διακρίθηκε σε διαγωνισμό για την επέτειο των 1600 χρόνων από την ίδρυση της Βενετίας

Το 5ο Γυμνάσιο Ν. Σμύρνης κοσμεί πλέον μια εντυπωσιακή τοιχογραφία για την Μικρασιατική Καταστροφή με ένα μήνυμα του Σεφέρη