Φρίκη στο Πήλιο: 50χρονος αποπειράθηκε επανειλημμένα να βιάσει 15χρονη – Η αρρωστημένη δράση του

Σοκαρισμένη η κοινωνία του Νοτίου Πηλίου στο άκουσμα της είδησης ότι το δρόμο της Δικαιοσύνης έχει πάρει η υπόθεση απόπειρας βιασμού κατ’ εξακολούθηση 15χρονης με δράστη έναν 50χρονο το περασμένο καλοκαίρι.

Η 15χρονη αποκάλυψε τον εφιάλτη που έζησε

Ο 50χρονος θύτης είναι αδερφός του συντρόφου της μαμάς της 15χρονης και έμενε στο ακριβώς δίπλα διαμέρισμα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του taxydromos.gr. Ηρθε σε επαφή μαζί της με διάφορα προσχήματα σαν «θείος» και σύμφωνα με καταγγελία προσπάθησε να τη βιάσει και μάλιστα περισσότερες από μία φορές.

H καταγγελία έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, τόσο από τη μητέρα του κοριτσιού, όσο και από την ίδια την ανήλικη. Η 15χρονη επέδειξε σθεναρή αντίδραση στις πιεστικές προτάσεις του 50χρονου που συνέχιζε να προσπαθεί να την καταστήσει θύμα των ορέξεων του. Η κοπέλα μίλησε στη μαμά της και της είπε όλα όσα συνέβησαν με τον “θείο”.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, μάνα και κόρη ενωμένες σαν γροθιά απευθύνθηκαν στην Αστυνομία. Ενημέρωσαν για όλες τις αρρωστημένες ενέργειες που είχαν διαταράξει την καθημερινότητά τους και την ησυχία στο σπίτι και ζήτησαν παραδειγματική τιμωρία του 50χρονου ως υπαίτιου για το δράμα που ζούσαν.

Επισημαίνεται ότι ο σύντροφος της μητέρας της ανήλικης και πατριός της ανήλικης δεν είχε απολύτως καμία συμμετοχή. Η δικογραφία της υπόθεσης διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Βόλου και διατάχθηκε κατ’ επείγουσα προκαταρκτική εξέταση.