Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Garnier Bodytonic: Έχω ένα μυστικό κάτω από το τζην

Garnier Bodytonic: Έχω ένα μυστικό κάτω από το τζην

Γνωστή για τα πολύ επιτυχημένα προϊοντα της στην κατηγορία "αδυνάτισμα-σύσφιγξη-αντικυτταριτιδική δράση", η Garnier ξαφνιάζει φέτος, με μια σημαντική συνεργασία και ένα ιδιαίτερο προϊόν. Ενώνει τις δυνάμεις της με την πολύ γνωστή γαλλική εταιρεία Lytesslab, που ειδικεύεται στα "έξυπνα" υφάσματα με καλλυντικές ιδιότητες και παρουσιάζει μια βερμούδα αδυνατίσματος που παρέχει τριπλή δράση και συνεχή διάχυση συστατικών στην περοχή της κοιλιάς, των μηρών και των γλουτών.

α. Ενάντια στην όψη φλοιού πορτοκαλιού

Οι µικρο-κάψουλες που εσωκλείονται στη διπλή κυψελοειδή ύφανση, απελευθερώνουν τη σύνθεση µε κάθε κίνηση της επιδερµίδας, κάνοντας οριζόντιο και κάθετο µασάζ και ενεργοποιεί την µικρο-κυκλοφορία. Η σύνθεση εµποτίζει συνεχώς την επιδερµίδα και βοηθά στην καταπολέµηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού σε στοχευµένες περιοχές καθ' όλη τη διάρκεια της ηµέρας.

β. Αδυνάτισμα

Η κρέµα, εµπλουτισµένη µε καφεΐνη, γνωστή για τις διεγερτικές της ικανότητες, βρίσκεται ενσωµατωµένη σε µικρο-κάψουλες στη βερµούδα και ενεργεί σαν «καυστήρας λίπους» µε αποσυσσωρευτικές και λιπολυτικές ιδιότητες.


γ. Κοιλιά

Η βερµούδα αδυνατίσµατος Garnier Bodytonic ενεργεί στην περιοχή της κοιλιάς και στα παχάκια γύρω από τη µέση για άµεσα ορατό αποτέλεσµα. Είναι διακριτική, άνετη στην εφαρμογή και μπορεί να φορεθεί κάτω από τα ρούχα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Για καλύτερα αποτελέσματα συνιστάται η χρήση της με στρινγκ ή χωρίς εσώρουχο. Τέλος, η βερμούδα μπορεί να πλυθεί σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρείτε στο κουτί, χωρίς να χάσει τις ιδιότητές της ως και 30 φορές. Εφόσον χρησιμοποιείτε την βερμούδα, η χρήση επιπλέον αδυνατιστικού προϊόντος δεν είναι απαραίτητη.

Το προϊόν είναι ήδη διαθέσιμο στα καταστήματα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.