Γέννησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Το πρώτο της παιδί γέννησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Το ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο του παιδί λίγο μετά την έλευση του 2023.

H αποκάλυψη για τα γεννητούρια

«Το πρώτο αγόρι της χρονιάς γεννήθηκε μόλις» έγραψε η Soula Glamorous ανακοινώνοντας τα ευχάριστα. «Συγχαρητήρια στην Κουίν Ντίνα μας, να της ζήσει» συμπλήρωσε αποκαλύπτοντας ότι η παρουσιάστρια γέννησε αγόρι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE η παρουσιάστρια γέννησε με καισαρική τομή ένα υγιέστατο αγοράκι, 2 κιλά και 700 γραμμάρια.

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γέννησε έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της και επιχειρηματία.  Το ζευγάρι λίγο πριν υποδεχτεί τον πελαργό ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο Δημαρχείο Βάρης Βουλιαγμένης, επισημοποιώντας έτσι τη σχέση του.

Το όνομα του μωρού

«Στο όνομα είμαστε παραδοσιακοί, οπότε θα πάμε με την οικογένεια. Δεν έχω πει ποιο είναι το φύλο του μωρού. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι για να το πούμε με τον δικό μας τρόπο» είχε πει σε συνέντευξή της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το φύλο που αποκαλύφθηκε μόλις σήμερα που γέννησε.

Άρα ο γιος του θα ονομαστεί Βλάσσης όπως και ο παππούς του από την πλευρά του μπαμπά του.

Όσα είχε εξομολογηθεί για την εγκυμοσύνη της

Όταν είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της στους δημοσιογράφους είχε δηλώσει ότι  «Αισθάνομαι πάρα πολύ μοναδικά, ξεχωριστά. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Δεν το συνειδητοποιείς, κάθε μέρα που περνάει αναρωτιέμαι αν είμαι έγκυος. Ανακοίνωσα με απλό τρόπο στον Βασίλη ότι είναι έγκυος.

Χάρηκε πάρα πολύ. Θέλαμε να κάνουμε παιδί, ήρθε τη σωστή στιγμή Διαβάζουμε πάρα πολλά για την εγκυμοσύνη, αυτό μου δείχνει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται και χαίρομαι γι’ αυτό», ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Το μέλημά μας είναι να είναι καλά το μωράκι. Μέχρι να πάω στον γιατρό έχω αγωνία. Δεν είναι ότι δεν ήθελα να το πω στον κόσμο απλά θέλω να έχω ολοκληρώσει τις διαδικασίες. Δεν θα κάνουμε γαμοβάπτιση. Θέλω να γίνουν τα μυστήρια ξεχωριστά».

«Οι άνδρες δεν καταλαβαίνουν την αρχή μιας εγκυμοσύνης μέχρι να φουσκώσει η κοιλιά. Δεν έχω προτίμηση για το αν θα είναι κορίτσι ή αγόρι. Ο Βασίλης θέλει αγόρι, αν και στα κορίτσια έχει αδυναμία επειδή έχει ανιψιές. Είχα συζητήσει πολλά τηλεοπτικά project αλλά μετά την εγκυμοσύνη όλα μπήκαν σε δεύτερη μοίρα».

Διαβάστε επίσης:

«Eκεί που είναι το μωρό τώρα είναι καλά είπε η κόρη μου…Ήταν η κακιά στιγμή….η κατάρα» λέει η μητέρα της 29χρονης

Δωρεάν για τους εκπαιδευτικούς η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

“Αριθμοπαζλ”: Το online παιχνίδι που βοηθά τα παιδιά να κάνουν επανάληψη στα μαθηματικά

«Είναι να μην τραβήξει το μυαλό χειρόφρενο και κάνει αναστροφή»: Οι αναρτήσεις της 29χρονης μητέρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης