Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έγκυος 5 μηνών – Οι πρώτες φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλιά

Οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου επιβεβαιώθηκαν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο περιοδικό HELLO προδίδουν τη φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Η παρουσιάστρια διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της , περιμένοντας τον καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Στις φωτογραφίες του περιοδικού η εμφάνιση της παρουσιάστριας στο κέντρο της Αθήνας με ένα απλό κολλητό φόρεμα επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της -η φουσκωμένη κοιλίτσα είναι εμφανής- χωρίς όμως εκείνη να έχει μιλήσει ανοιχτά για την εγκυμοσύνη.

Οι αποκαλύψεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Είναι οι πρώτες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας όπου διαγράφεται η κοιλίτσα της. Φαίνεται πως είναι έγκυος. Και έχει σημασία γιατί μέχρι στιγμής δεν το είχε παραδεχτεί. Φρόντιζε να το κρύβει.

Εγώ επειδή έχω έρθει σε επικοινωνία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο άντρας που θα αποκτήσει παιδί είναι και αδελφός της κουμπάρας μου, που έχει βαφτίσει τον γιο μου και είμαστε πολύ κοντά, θέλω να σας πω ότι ήταν πολύ προσεκτική μέχρι να κάνει όλες τις εξετάσεις.

Και ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των εξετάσεων. Εγώ παίρνω το θάρρος και το λέω γιατί Κωνσταντίνα μου πια δεν κρύβεται η κοιλίτσα» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζοντας την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας στο Happy Day.

Aυτό είναι το φύλο του μωρού

Λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας αποκάλυψε και η εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα» στον Alpha Κύπρου.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η Σοφία Πρώιμου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περιμένει αγοράκι, ενώ τον Νοέμβριο το ζευγάρι θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο, λίγο πριν τη γέννηση του μωρού τους. Μετά τη γέννα θα ακολουθήσει ο θρησκευτικός γάμος.

Διαβάστε επίσης:

Ο γιος της Φωτεινής Αθερίδου βαφτίστηκε σε… πισίνα! – Δείτε τις φωτογραφίες

H καλή είδηση της ημέρας! Για πρώτη φορά, όλα τα παιδιά ΑμΕΑ ανεξαρτήτως εισοδήματος έλαβαν voucher στα ΚΔΑΠΑμΕΑ

Μυστήριο με τον θάνατο της 2χρονης στην Πάτρα – Ανεξήγητη η ραγδαία επιδείνωση της υγείας της