Αρχική Προτάσεις Αγοράς Για 4η συνεχή χρονιά τα «Amigos» ανοίγουν την αγκαλιά τους στα παιδιά της ΚΙΒΩΤΟΥ του ΚΟΣΜΟΥ!

Για 4η συνεχή χρονιά τα «Amigos» ανοίγουν την αγκαλιά τους στα παιδιά της ΚΙΒΩΤΟΥ του ΚΟΣΜΟΥ!

Για 4η συνεχή χρονιά, τις μέρες των γιορτών, τα Μεξικάνικα εστιατόρια Amigos στη Γλυφάδα και στη Νέα Σμύρνη, μας περιμένουν για να γίνουμε ΟΛΟΙ μία οικογένεια, αγκαλιάζοντας με χαρά & αγάπη τα παιδιά του εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού του Πατέρα Αντώνιου, «ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ».

Στα πλαίσια της πραγματοποίησης αυτού του πλέον ξεχωριστού «θεσμού» αλληλεγγύης & αγάπης, που στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση του έργου του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ», τα Amigos προσκαλούν όλους εμάς να επισκεφτούμε κάποια από τις δύο «casas» και να προσφέρουμε τρόφιμα (μη αλλοιώσιμα), ρουχισμό και παπούτσια (μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση και πλυμένα ή και δωροεπιταγές από καταστήματα ρούχων) ώστε να καλυφθούν οι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες του Οργανισμού.

Παράλληλα, τις ημέρες των γιορτών, θα υπάρχει τοποθετημένο από ένα ειδικό κουτί συλλογής χρημάτων (με την ανάλογη σήμανση του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ»), ώστε όσοι επιθυμούμε να προσφέρουμε όποιο ποσό έχουμε τη δυνατότητα να διαθέσουμε για το Οργανισμό!

Το επιστέγασμα και της φετινής δράσης αλληλεγγύης θα είναι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όπου στο Amigos Γλυφάδας και Νέας Σμύρνης θα πραγματοποιηθούν ΔΩΡΕΑΝ ρεβεγιόν ΜΟΝΟ για τα παιδιά του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ», προσφέροντάς τους τη χαρά και την αγάπη που επιβάλλει αυτή η γιορτινή βραδιά (στις 31/12/2018, μετά τις 18:00, τα Amigos σε Γλυφάδα & Ν.Σμύρνη θα είναι κλειστά για το κοινό).

Όλες οι δωρεές των «φίλων» των Amigos αλλά και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν (από τα ειδικά κουτιά συλλογής χρημάτων θα παραδοθούν στον Πατέρα Αντώνιο, με τη λήξη των δύο δωρεάν ρεβεγιόν (σε Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη).

Amigos Mexican Restaurants

Amigos Γλυφάδα,
Κύπρου 65Α, Τ.Κ 16674, Τηλ.: 2108983167, Φαξ: 2108943236, email: info@amigos.gr
Amigos Νέα Σμύρνη,
Μεγ.Αλεξάνδρου 70, Τ.Κ. 17122, Τηλ.: 2109332220, Φαξ: 2109332228, email: info@amigos.gr

www.amigos.gr

-Μ.Κ.Ο. «ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ»
Ζηνοδώρου 3 & Καλλικλέους, 10442 Αθήνα, Τηλ.: 210 5141953 – 5141935, Φαξ: 210 5141935, email: kivotos5@otenet.gr

www.kivotostoukosmou.org


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.