Για τρίτη φορά έγκυος η Μαριέττα Χρουσαλά!

Δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο ευτυχισμένοι η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της Λέων Πατίτσας, οι οποίοι περιμένουν το τρίτο παιδάκι τους! Η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή από ρεπόρτερ τηλεοπτικής εκπομπής που επικοινώνησε με τη μέλλουσα μαμά, η οποία και επιβεβαίωσε το γεγονός.

Το ζευγάρι θα υποδεχθεί το νέο μέλος της οικογένειας σε τέσσερις μήνες, καθώς η Μαριέττα Χρουσαλά διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής, μέσα στις επόμενες ημέρες θα μάθουν και το φύλο του μωρού.

Η Μαριέττα Χρουσαλά σε συνεντεύξεις της δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού: «Δεν αποκλείουμε τίποτα γιατί είμαστε νέοι ακόμη και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Πάντως, νομίζω ότι θα το σκεφτόμασταν. Τα παιδιά εξάλλου είναι ευτυχία!».

Αυτή την περίοδο το ζευγάρι βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με τα δύο του παιδιά, την 5χρονη Μάργκω και τον 2,5 ετών Σπύρο, και η μέλλουσα μαμά δεν χάνει ευκαιρία να δημοσιεύει όμορφα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους.