Υπόθεση μικρού Μπεν: Βρέθηκαν ίχνη ανθρώπινου αίματος στο αυτοκινητάκι του

Νέα τροπή φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση του μικρού Μπεν που εξαφανίστηκε στην Κω πριν από 26 χρόνια. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, βρέθηκε ανθρώπινο αίμα σε ένα αυτοκινητάκι και ένα σανδάλι που πιστεύεται ότι ανήκουν στο μικρό αγόρι.

Η μητέρα του μικρού Μπεν, Κάρι Νίνταμ, πιστεύει ότι η συγκεκριμένη ανακάλυψη είναι απόδειξη συγκάλυψης της εξαφάνισης του γιου της, τονίζοντας ότι ο μικρός σκοτώθηκε και κάποιος μετακίνησε το άψυχο σώμα του πριν ξεκινήσουν οι έρευνες στην Κω από τη βρετανική αστυνομία.

Η αστυνομία ολοκλήρωσε την αποστολή της στο νησί τον περασμένο Οκτώβριο, υποστηρίζοντας ότι ο Μπεν έχασε τη ζωή του από ατύχημα με εκσκαφέα στις 24 Ιουλίου 1991. Παρά τις έρευνες το σώμα του δεν βρέθηκε. «Αυτό επιβεβαιώνει όλα όσα υποψιάζεται η αστυνομία. Το καθιστά λίγο πιο πραγματικό. Πιστεύουμε ό,τι πιστεύουν. Δείχνει περισσότερη συνωμοσία επειδή δεν βρήκαν το σώμα του Μπεν. Αυτό αποδεικνύει αδιαμφισβήτητα ότι μετακινήθηκε και θάφτηκε. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Όλα είναι μια ολοκληρωτική συγκάλυψη», υποστηρίζει η μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού.

Υπενθυμίζεται ότι το σανδάλι του μικρού Μπεν βρέθηκε το 2012 στο σημείο που εργαζόταν με τον εκσκαφέα ο Κωνσταντίνος Μπάρκας, ενώ το αυτοκινητάκι του εντοπίστηκε πέρυσι σε άλλο σημείο.