“Γιαγιά για εσένα φοράω τη μάσκα παντού”: Το τέλειο βίντεο για τη χρήση μάσκας από την Περιφέρεια Κρήτης!

Με ένα απολαυστικό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν δύο μικρά παιδιά η Περιφέρεια Κρήτης στέλνει ένα δυνατό μήνυμα υπέρ της χρήσης μάσκας από άτομα κάθε ηλικίας, προκειμένου να προφυλάξουμε τους συνανθρώπους μας από τον κορωνοϊό.

“Γιαγιά, για εσένα φοράω τη μάσκα παντού, λέει η μικρούλα στη γιαγιά της, την οποία έχει μόλις καλέσει στο τηλέφωνο, ενώ την προειδοποιεί: Μη σε δω πουθενά με τις φίλες σου χωρίς μάσκα, γιατί δεν θα ξαναφάω ούτε μπάμιες ούτε ρεβύθια! Και θα πω και του παππού πως έκαψες το πουκάμισό του με το σίδερο!”

Δείτε το βίντεο μέχρι το τέλος, γιατί γίνεται ακόμα καλύτερο…:

Στη σχετική ανάρτηση, η Περιφέρεια Κρήτης αναφέρει:

“Κάθε αγώνας κρύβει μεγάλες συγκινήσεις και ευχάριστες στιγμές όταν κερδίζεται. Ο αγώνας, όμως, που δίνουμε όλοι μαζί τους τελευταίους μήνες είναι συνεχής, είναι πρωτόγνωρος, είναι αγώνας για τη ζωή.

Με την αποφασιστικότητα της κοινωνίας, τη θέληση των συνανθρώπων μας για την τήρηση των απαραίτητων μέτρων που προτείνουν οι ειδικοί, σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο, με την επιστημονική επάρκεια των ανθρώπων στις υγειονομικές ομάδες κερδίσαμε μεγάλες μάχες το τελευταίο διάστημα.

Η Περιφέρεια Κρήτης αξιοποιώντας την ψυχική δύναμη δύο μικρών παιδιών, το φως από τα μάτια τους, το χαμόγελο και την αισιοδοξία τους, στέλνει ένα δυνατό μήνυμα. Ένα μήνυμα που πρέπει να φτάσει σε κάθε γωνιά της Κρήτης και της Ελλάδας.

Η χρήση μάσκας είναι επιβεβλημένη. Είναι απαραίτητη. Όλοι μαζί θα υψώσουμε ξανά το τείχος προστασίας απέναντι στον κορωνοϊό. Το οφείλουμε στον εαυτό μας, στους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν.”