Γιατί ο Ντάνιελ Κρεγκ αρνείται να αφήσει την περιουσία του στα παιδιά του;

Ποιο παιδί δεν θα ένιωθε οικονομικά εξασφαλισμένο, αν γεννιόταν από δύο διάσημους γονείς, καλοπληρωμένους stars του Χόλυγουντ; Πάντως, όχι τα παιδιά του Ντάνιελ Κρεγκ και της Ρέιτσελ Βάις, τα οποία, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, δεν έχουν να περιμένουν πολλά από την περιουσία του πατέρα τους.

Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο 53χρονος ηθοποιός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό περιοδικό Candis, λέγοντας ότι δεν σχεδιάζει να αφήσει στα παιδιά του μεγάλη κληρονομιά και μάλιστα χαρακτήρισε αηδιαστικό το γεγονός να κληρονομεί κάποιος χρήματα και να περιμένει να ζήσει από αυτά.

“Η φιλοσοφία μου είναι να τα ξεφορτωθείς ή να τα δωρίσεις κάπου. Δεν θέλω να αφήσω τεράστια ποσά στην επόμενη γενιά”, δήλωσε ο πρωταγωνιστής των τελευταίων “James Bond” αναφερόμενος στα σχέδιά του για την περιουσία του, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα ανέρχεται σε 160 εκατ. δολάρια.

“Δεν υπάρχει ένα παλιό ρητό που λέει πως αν πεθάνεις πλούσιος έχεις αποτύχει; Νομίζω ήταν ο Άντριου Κάρνεγκι (Αμερικανός βιομήχανος που πέθανε το 1919) που δώρισε την περιουσία του, που σε σημερινά χρήματα θα ήταν 11 δισ. δολάρια, κάτι που δείχνει πόσο πλούσιος ήταν, επειδή στοιχηματίζω ότι κράτησε μερικά από αυτά. Αλλά δεν θέλω να αφήσω μεγάλα ποσά στην επόμενη γενιά. Η φιλοσοφία μου είναι να τα ξεφορτωθείς ή να τα μοιράσεις πριν πεθάνεις”, πρόσθεσε ο Κρεγκ.

Ο γνωστός ηθοποίος έχει μία 29χρονη κόρη από τον προηγούμενο γάμο του, είναι πατριός του 15χρονου γιου της Βάις, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει και μία κορούλα που σήμερα είναι 3 ετών.

Διαβάστε ακόμα:

ΗΠΑ: Υπό πίεση τα παιδιατρικά νοσοκομεία λόγω της μετάλλαξης Δέλτα

Παιχνιδαγωγείο: Ένα σχολείο με βασικό εκπαιδευτικό εργαλείο το… παιχνίδι!

Αχαΐα: Σάλος με ιερέα που αρνήθηκε να κοινωνήσει έγκυο επειδή δεν είχε παντρευτεί