Αρχική InfoMommy Υγεία "Γηριατρική προσέγγιση ΑμεΑ: Υγεία, ευεξία, πρόληψη, τα κλειδιά για μια καλύτερη ζωή": Ημερίδα στο Θέατρο Μ. Θεοδωράκης (22/1)

"Γηριατρική προσέγγιση ΑμεΑ: Υγεία, ευεξία, πρόληψη, τα κλειδιά για μια καλύτερη ζωή": Ημερίδα στο Θέατρο Μ. Θεοδωράκης (22/1)

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ελληνικού- Αργυρούπολης Ιππόκαμπος ΑμεΑ, σε συνεργασία με την Ελληνική Γεροντολογική και Γηριατρική Εταιρεία, οργανώνουν την ημερίδα "Γηριατρική Προσέγγιση Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες. Υγεία, ευεξία, πρόληψη, Τα κλειδιά για μια καλύτερη ζωή" την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, 10.00-13.00, στο Θέατρο Μ. Θεοδωράκης, Κύπρου 68, Δημαρχείο Αργυρούπολης.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την ποιότητα και το προσδόκιμο ζωής των ατόμων με Σύνδρομο Down, αλλά και λοιπών νοητικών δυσκολιών, την προαγωγή της υγείας σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, την σημασία της άσκησης , της διατροφής και της πρόληψης.  Θα μας απασχολήσουν επίσης οι ιδιαιτερότητες που βιώνουν οι οικογένειες των ατόμων με νοητική αναπηρία, οι φροντιστές τους, καθώς και το δικαίωμα στην υγεία.

Ομιλητές θα είναι: Δρ.Κίμων Βολίκας, Γηρίατρος. Παναγιώτα Σουρτζή, Καθηγήτρια Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ. Γιώργος Πόλος, Κοιν. Λειτουργός-Dramatherapist-Ψυχοθεραπευτής. Δρ. Βενετία- Σοφία Βελονάκη, Νοσηλεύτρια-Νομικός.

. Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, 10.00-13.00. Θέατρο Μ. Θεοδωράκης, Κύπρου 68, Δημαρχείο Αργυρούπολης.

Είσοδος ελεύθερη.

Email : hippocampusamea@outlook.com

Tηλ. Επικοινωνίας 6944803226


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter