“Γηριατρική προσέγγιση ΑμεΑ: Υγεία, ευεξία, πρόληψη, τα κλειδιά για μια καλύτερη ζωή”: Ημερίδα στο Θέατρο Μ. Θεοδωράκης (22/1)

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ελληνικού- Αργυρούπολης Ιππόκαμπος ΑμεΑ, σε συνεργασία με την Ελληνική Γεροντολογική και Γηριατρική Εταιρεία, οργανώνουν την ημερίδα “Γηριατρική Προσέγγιση Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες. Υγεία, ευεξία, πρόληψη, Τα κλειδιά για μια καλύτερη ζωή” την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, 10.00-13.00, στο Θέατρο Μ. Θεοδωράκης, Κύπρου 68, Δημαρχείο Αργυρούπολης.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την ποιότητα και το προσδόκιμο ζωής των ατόμων με Σύνδρομο Down, αλλά και λοιπών νοητικών δυσκολιών, την προαγωγή της υγείας σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, την σημασία της άσκησης , της διατροφής και της πρόληψης.  Θα μας απασχολήσουν επίσης οι ιδιαιτερότητες που βιώνουν οι οικογένειες των ατόμων με νοητική αναπηρία, οι φροντιστές τους, καθώς και το δικαίωμα στην υγεία.

Ομιλητές θα είναι: Δρ.Κίμων Βολίκας, Γηρίατρος. Παναγιώτα Σουρτζή, Καθηγήτρια Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ. Γιώργος Πόλος, Κοιν. Λειτουργός-Dramatherapist-Ψυχοθεραπευτής. Δρ. Βενετία- Σοφία Βελονάκη, Νοσηλεύτρια-Νομικός.

. Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, 10.00-13.00. Θέατρο Μ. Θεοδωράκης, Κύπρου 68, Δημαρχείο Αργυρούπολης.

Είσοδος ελεύθερη.

Email : hippocampusamea@outlook.com

Tηλ. Επικοινωνίας 6944803226