Γωγώ Μαστροκώστα: Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη της Βικτόρια – Την πέρασε στο ύψος

Γωγώ Μαστροκώστα: Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη της Βικτόρια - Την πέρασε στο ύψος

Η Γωγώ Μαστροκώστα με τον σύζυγό της Τραϊανό Δέλλα έχουν επιλέξει να μην βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας και να περνούν αθόρυβα και πολύ αγαπημένα τις οικογενειακές τους στιγμές.

Όλη τους η αγάπη και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην μοναχοκόρη τους, την 14χρονη Βικτόρια, που γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2008. Ο ερχομός της Βικτόριας γέμισε φως τη ζωή του ζευγαριού και άλλαξε μια για πάντα τη ζωή της μαμάς της.

Παράλληλα, η νεογέννητη ήταν το κίνητρο για να μπορέσει η Γωγώ Μαστροκώστα να αντιμετωπίσει τον καρκίνο του μαστού που της χτύπησε- σχεδόν ταυτόχρονα με τη γέννησή της- την πόρτα.

«Τρεις μέρες μετά τη γέννα διαγνώστηκα με καρκίνο»

«Τρεις μέρες αφότου γέννησα και ήμουν σε πελάγη ευτυχίας, ο γιατρός μου ανακοίνωσε ότι έχω καρκίνο στο στήθος. Κρατούσα το μωρό μου αγκαλιά, έκλαιγα και σκεφτόμουν αν θα τη δω να μεγαλώνει. Αυτό ήταν το σοκαριστικό. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο όμως, δεν έχεις επιλογή. Ξεκίνησα αμέσως θεραπείες. Είναι τρέλα γιατί είναι και περίεργη αυτή η φάση. Γι’ αυτό τρελαίνομαι όταν ακούω κοπέλες να μου λένε για επιλόχειο κατάθλιψη. Εγώ τι να πω; Δεν είχα επιλογή για τίποτα», είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της.

Μαμά και κόρη αχώριστες