Γονείς αρνητές κορωνοϊού: «Σατανικά τα τεστ και οι μάσκες, δεν άφησαν την κόρη μας να μπει στο σχολείο» (video)

Γονείς αρνητές κορωνοϊού ξεσπούν: «Σατανικά τα τεστ και οι μάσκες, δεν άφησαν την κόρη μας να μπει στο σχολείο» (video)

Σάλος έχει προκλήθει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το video που έχουν αναρτήσει γονείς αρνητές από την Κατερίνη όπου εκθέτουν τις απόψεις τους κατά του εμβολίου, της χρήσης μάσκας, αλλά και όσων τηρούν τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

«Δεν άφησαν την κόρη μας να μπει στο σχολείο»

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι ίδιοι έκαναν φασαρία στο σχολείο της κόρης τους γιατί απαιτούσαν να μπει στην τάξη για να κάνει μάθημα χωρίς να έχει υποβληθεί σε self test και χωρίς να φοράει μάσκα.

Ο πατέρας της μικρής μαθήτριας χαρακτηρίζει τα μέτρα για τον κορωνοϊό φασιστικά, σατανικά και παράνομα. Μάλιστα συνεχίζοντας το παραλήρημα του αποκαλύπτει τον διάλογο που είχε με τον διευθυντή του σχολείου ο οποίος δεν άφησε την κόρη του να πει στην τάξη επικαλούμενος τον νόμο. «Καμία ΚΥΑ, κανένας νόμος δεν είναι πάνω από το Σύνταγμα της Ελλάδος», λέει και χαρακτηρίζει εγκληματίες τους γονείς που φορούν μάσκες και εμβολιάζουν τα παιδιά τους.

Από την πλευρά της η μητέρα του κοριτσιού επιμένει πως και τις επόμενες ημέρες θα κάνουν φασαρία έξω από το σχολείο, ενώ βάζουν και την κόρη τους να μιλάει στο βίντεο «όσο η μαμά και ο μπαμπάς φώναζαν εκεί, εγώ γελούσα γιατί ήταν αστείο. Και όλοι οι άλλοι τους έβλεπαν λες και σκότωσαν κάποιον».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ημερίδα: “Σωστή διατροφή και άσκηση για υψηλές επιδόσεις στο σχολείο!”

Πάτρα: Αλαλούμ για 15 μηνών μωρό που «ψηνόταν» στο πυρετό – Η περιπέτεια των γονιών εν μέσω πανδημίας

Self test για το σχολείο: Τα 7 SOS για να μην βρεθούν εκτός τάξης οι μαθητές