Γονείς, προσοχή! Ανακαλείται πασίγνωστο παιχνίδι από την ελληνική αγορά

Γονείς, προσοχή! Ανακαλείται πασίγνωστο παιχνίδι από την ελληνική αγορά

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία AS Company A.E., εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης του κωδικού 1000-17326 ΒΡΕΦΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΔΟΝΤΟΦΥΪΑΣ –ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ με barcode: 8005125173266, υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Τεχνικής Βιομηχανίας Νομοθεσίας, βάσει των διατάξεων του άρθρου 31 του ν.4072/12 (Α΄86) και των άρθρων 5, 6 και 8 της κ.υ.α. Ζ3/2810/2014 (Β’ 1885).

Το πρόγραμμα αφορά την προληπτική ανάκληση από 17.11.2021 έως 31.12. 2021 των ανωτέρω προϊόντων, κατασκευής της εταιρείας Clementoni, που έχουν διατεθεί στην Ελληνική αγορά από την εταιρεία εισαγωγής ΑS Company A.E..

Αυτό είναι το βρεφικοιο παιχνιδιού Οδοντοφυΐας –Κουδουνίστρα Λουλουδάκι Clementoni

Γονείς, προσοχή! Ανακαλείται πασίγνωστο παιχνίδι από την ελληνική αγορά

Η ανάκληση οφείλεται σε πιθανό κίνδυνο κατά τη χρήση του (ενδεχόμενη θραύση).  Η κατασκευάστρια εταιρεία διαπίστωσε ότι η λευκή διακόσμηση στο μπροστινό μέρος του παιχνιδιού μπορεί να αποκολληθεί και να δημιουργήσει κίνδυνο πνιγμού που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ασφυξία.

Τι να κάνετε αν το έχετε αγοράσει

Οι καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους κάποιο από τα ανωτέρω προϊόντα, παρακαλούνται να διακόψουν τη χρήση τους. Μπορούν να τα επιστρέψουν στο σημείο αγοράς σε όλη την Ελλάδα και να λάβουν πλήρη επιστροφή του τιμήματος αγοράς.

Το προϊόν μπορεί να επιστραφεί στην κατάσταση που βρίσκεται, χωρίς καμία άλλη προϋπόθεση. Οι καταναλωτές που επιθυμούν να λάβουν περαιτέρω πληροφορίες για τη διαδικασία επιστροφής των προϊόντων που έχουν προμηθευτεί παρακαλούνται να επικοινωνούν με την εταιρεία στην ακόλουθη διεύθυνση:

Στοιχεία υπευθύνου της επιχείρησης:

www.ascompany.gr, Tηλ: 2310572 000, email: info@ascompany.gr

Δείτε το κείμενο της ανάκλησης εδώ

Διαβάστε επίσης:

“Έφυγε” η Σιμόνα Βιρτζίλι – Σύζυγος του δολοφονημένου Μανώλη Καντάρη

Δωρεάν στα σχολεία το παραμύθι του Τριβιζά «Όχι! Δεν θα μας μπείτε στη μύτη»

Kεραμέως: “Καλώ τους γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά – Καμία συζήτηση για κλείσιμο σχολείων”

“Γιατί να συζητάμε «ανοιχτά» για την έμφυλη βία στο Σχολείο;”: Η εξαιρετική ανάρτηση ενός πραγματικού δασκάλου