Έκκληση: Η 2χρονη Διονυσία – Άννα πάσχει από μια σπάνια ορθοπρωκτική ανωμαλία και χρειάζεται τη βοήθειά μας

Η 2χρονη Διονυσία – Άννα, παιδί της πολύτεκνης οικογένειας Τσιονάκα που κατοικεί στο Δήμο Δωρίδος (Μαλάματα), πάσχει από την σπάνια ορθοπρωκτική ανωμαλία (ΚΛΟΑΚΗ) και η οικογένεια της απευθύνει έκκληση για να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να μπορέσει το παιδί να μεταβεί στο εξωτερικό για την αποκατάσταση της υγείας της. Η πάθηση δεν είναι αντιμετωπίσιμη στην Ελλάδα και η 2χρονη πρέπει να μεταβεί στο  Great Ormond Street Hospital στο Λονδίνο.

Η οικογένεια Τσιονάκα κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει από το υστέρημά του να συγκεντρωθούν τα χρήματα καθώς το ποσό που χρειάζεται είναι αδύνατον να το καλύψει για να μπορέσει το κοριτσάκι να ταξιδέψει με τους γονείς του ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας του. Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε μια ελπίδα στο μικρό αυτό αγγελούδι με μια πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης .

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε:

AΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ :
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΡΔΑΛΑΚΗ
GR6401104260000042600424982

Το κείμενο της έκκλησης:

Τι είναι η ΚΛΟΑΚΗ

Οι ορθοπρωκτικές ανωμαλίες είναι μία από τις αιτίες εντερικής απόφραξης στα νεογνά, ιδιαίτερα σπάνια (1/4.500 γεννήσεις) και μόνο στο 1/3 αμιγής, καθώς οι υπόλοιπες συνοδεύονται από συνυπάρχουσες ανωμαλίες. Η κλοάκη ή αμάρα είναι η πιο περίπλοκη ορθοπρωκτική ανωμαλία με ένα κοινό χαρακτηριστικό: το ορθό, ο κόλπος και η ουρήθρα εκβάλλουν στο περίνεο σε έναν κοινό κόλπο. Το μήκος του κοινού εντερο-ουρο-γενετικού κόλπου είναι σημαντικό για την πρόγνωση (εγκράτεια και τεχνικές δυσκολίες χειρουργικής αποκατάστασης).