“Η γυναίκα μου δεν είναι τρελή – Mε παρουσίασε εγκληματικά ανεύθυνο πατέρα “: Η μήνυση του Δασκαλάκη κατά του Ηλιάδη

Βαριές κατηγορίες κατά του εντατικολόγου του Γενικού Πανεπιστημίου Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη, εξαπολύει ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα, στη μήνυση που κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

“Η γυναίκα μου δεν είναι τρελή”

Ουσιαστικά, ο Δασκαλάκης υποστηρίζει είναι ότι ο εν λόγω γιατρός, σε αντίθεση με όλα όσα υποστήριξε μιλώντας σε Space στο Twitter, ουδέποτε τον ενημέρωσε ότι πιθανώς πίσω από το “επεισόδιο” της κόρης του να υπήρχε εγκληματική ενέργεια.

Και ότι το γεγονός ότι έλεγε τότε στον γιατρό και στο υπόλοιπο προσωπικό ότι η σύζυγός του δεν είναι τρελή, δεν σημαίνει ότι την υπαρασπιζόταν αν και γνώριζε ή είχε υποψίες για εγκληματική ενέργεια.

Στην αρχή της μήνυσής του ο Δασκαλάκης επισημαίνει ότι βάσει όσων ανέφερε διαδικτυακά ο Ηλιάδης (ότι δηλαδή ο πατέρας είχε υπόνοιες για το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας), συκοφαντείται.

Δριμεία επίθεση κατά του εντατικολόγου του Γενικού Πανεπιστημίου Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη

Όπως επισημαίνει, ο καταξιωμένος γιατρός ανέφερε “ότι ήμουν ενήμερος ότι ο Ηλιάδης (μηνυόμενος-εγκαλούμενος) έχει σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια, ότι τον παραπλάνησα (ενν. μαζί με την κατηγορουμένη) σε μια ψεύτικη εικόνα με τα ‘‘περίφημα SMS’’ και με τις συζητήσεις και ότι τον κορόιδευα και τον ίδιο και την Εντατική και οι συζητήσεις μου με τον μηνυόμενο-εγκαλούμενο γίνονταν σε επίπεδο ψεύδους, δηλαδή του έλεγα συστηματικά ψέματα”.

μηνυση

 Ουδέποτε παραπλάνησα ή κορόιδεψα τον Ηλιάδη ή κάποιο άλλο μέλος του προσωπικού της ΜΕΘ «με SMS και συζητήσεις»

“…Η πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντηση-γνωριμία ήταν κατά την ημερομηνία εισαγωγής της Τζωρτζίνας στη ΜΕΘ, ήτοι την 11-4-2021, όταν μας ενημέρωσε (εμένα και την κατηγορουμένη) για πρώτη φορά για την κατάσταση της υγείας της κόρης μας, ενώ επακολούθησαν και άλλες στις οποίες μας ενημέρωνε για την πορεία της υγείας της μικρής. Να σημειώσω ότι κατ’ ιδίαν συνάντηση μεταξύ εμού και του μηνυομένου-εγκαλουμένου έλαβε χώρα μόνο μία φορά εντός του ΠΓΝΠ, όταν και του εξέφρασα τη δυσανασχέτησή μου για τις συζητήσεις που γίνονταν μεταξύ του ιατρικού προσωπικού {και των οποίων (συζητήσεων) είχα γίνει κοινωνός} σχετικά με τη διερεύνηση της ψυχικής υγείας της κατηγορουμένης συζύγου μου, λέγοντάς του επί λέξει ότι “η γυναίκα μου δεν είναι τρελή”.

Και συνεχίζει στη μήνυσή του: “Μάλιστα ο μηνύομενος-εγκαλούμενος μου είχε ζητήσει συγγνώμη τότε για τη ‘‘διαρροή’’ αυτής της έρευνας. Στο 2ο διάστημα που νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ, ήτοι από 19-1-2022 έως και 26-1-2022, όταν και μεταφέρθηκε νοσοκομείο ‘‘Π. & Α. Κυριακού’’ στην Αθήνα, έλαβαν ομοίως χώρα κατ’ ιδίαν συναντήσεις μεταξύ εμού, της κατηγορουμένης και του μηνυομένου-εγκαλουμένου στις οποίες μας ενημέρωνε και πάλι για την πορεία της υγείας της μικρής. Επίσης έλαβαν χώρα τηλεφωνικές εκκλήσεις μου προς τον μηνυόμενο-εγκαλούμενο προκειμένου να παραμείνει η μικρή στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ, παρά ταύτα όμως ο μηνυόμενος-εγκαλούμενος μας παρέπεμψε στο νοσοκομείο “Π. & Α. Κυριακού” στην Αθήνα.

Σε καμία από όλες αυτές τις συναντήσεις και επικοινωνίες μου με τον μηνυόμενο-εγκαλούμενο, τόσο κατά το πρώτο διάστημα της νοσηλείας της Τζωρτζίνας στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ, όσο και κατά το δεύτερο, ΔΕΝ με ενημέρωσε (ούτε καν υπονόησε) ότι έχει σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια.

Ομοίως και κανένα άλλο πρόσωπο εκ του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των νοσηλευτικών ιδρυμάτων που νοσηλεύτηκε η θυγατέρα μου (Τζωρτζίνα), ούτε ουδείς άλλος με ενημέρωσε ότι ο μηνυόμενος-εγκαλούμενος έχει σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Επίσης ουδέποτε παραπλάνησα και κορόιδεψα τον ίδιο και το λοιπό προσωπικό της Μονάδος Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝΠ με SMS και συζητήσεις και ουδέποτε του είπα κάποιο ψέμα…”.

Άλλα κατέθεσε στην ανακρίτρια και άλλα δήλωσε στο Τwitter

Στη συνέχεια του πολυσέλιδου δικόγραφου ο Μάνος Δασκαλάκης αντιπαραβάλλει αυτά τα οποία ισχυρίσθηκε δημόσια ο γνωστός εντατικολόγος με εκείνα τα οποία κατέθεσε επισήμως στις δικαστικές Αρχές και συγκεκριμένα στη 18η τακτική ανακρίτρια η οποία χειρίστηκε την υπόθεση της Τζωρτζίνας.

«…Να σημειώσω ότι αν ίσχυε κάτι από αυτά που ανέφερε ο μηνυόμενος-εγκαλούμενος σχετικά με εμένα, αυτό ασφαλώς και θα το είχε καταθέσει στην επίσημη δικαστική αρχή, όταν κλήθηκε τον περασμένο Απρίλιο ενώπιον της κας Ανακρίτριας του 18ου Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών (η οποία και διεξήγαγε και την τακτική κυρία ανάκριση για το θάνατο της κόρης μου) να καταθέσει και δεν θα το ανέφερε σε μία διαδικτυακή εκπομπή τρεις μήνες μεταγενέστερα», αναφέρει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ο Ηλιάδης με όσα είπε δημόσια είχε ως σκοπό να τον παρουσιάσει «ως έναν εγκληματικά ανεύθυνο πατέρα».

Αναφέρει, τέλος: “…Με τα ως άνω δημόσια σχόλιά του, ο μηνυόμενος-εγκαλούμενος με συκοφάντησε, βάλλοντας ευθέως κατά της ιδιότητάς μου ως πατέρα και επιρρίπτοντάς μου ευθύνες ότι:

Παρότι ήμουν ενήμερος ότι έχει υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια, παρά ταύτα εγώ τον αγνόησα.

Ότι τον παραπλάνησα (ενν. μαζί με την κατηγορουμένη) σε μια ψεύτικη εικόνα με τα ’’περίφημα SMS’’ και με τις συζητήσεις.

Ότι κορόιδευα τον ίδιο και την Εντατική και Του έλεγα συστηματικά ψέματα…”.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει ο Μιχαλάκης από τα Εγκλήματα – «Η γυναίκα μου γέννησε 2 φορές και ήξερε ότι τα μωρά μας είναι νεκρά»

Τροχαίο σοκ στην Κόρινθο: 15χρονος ο ένας οδηγός – Νεκρή η 18χρονη αδελφή του και ο 17χρονος φίλος τους – Η μοιραία κίνηση

Kερδίστε 3 αντίτυπα του βιβλίου Happy Choices Journal «Ευγνωμοσύνη» από τις εκδόσεις Μύρτος

«Η υπόθεση της Πάτρας έχει τελειώσει…» – Τι βρέθηκε στο DNA από τα ντοκουμέντα για το αίμα στο πανάκι της Ίριδας