Συγκλονίζει ο Μιχαλάκης από τα Εγκλήματα – «Η γυναίκα μου γέννησε 2 φορές και ήξερε ότι τα μωρά μας είναι νεκρά»

Για τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του και τις τρεις αποβολές που είχαν με τη σύζυγό του, Γιώτα Ζαρμακούπη,  μίλησε στην εφημερίδα On Time ο Σταύρος Νικολαϊδης, ο Μιχαλάκης από την σειρά “Εγκλήματα”.

«Η Γιώτα έκανε κανονικές γέννες και ήξερε ότι τα μωρά μας είναι νεκρά»

«Δεν είμαι άνθρωπος που φοβάμαι να κλάψω. Μπορεί να κλάψω και σε μια ταινία. Δηλαδή, όσο εύκολα γελάω, τόσο εύκολα κλαίω. Μπορώ να συγκινηθώ και να βουρκώσω από μια διαφήμιση.

Αλλά οι πιο δύσκολες στιγμές μου που στεναχωρήθηκα κι έκλαψα με λυγμούς ήταν όταν η γυναίκα μου, η Γιώτα μου, είχε τρεις αποβολές», εξήγησε.

»Χάσαμε δυο μωρά στον πέμπτο μήνα της κύησης. Μετά από ένα χρόνο, ακριβώς την ίδια εποχή, την ίδια εβδομάδα. Ήταν τραγικό. Ήταν κοριτσάκια και τα δύο. Είχαμε σκεφτεί και όνομα. Επειδή Μαίρη έλεγαν τη μάνα μου και Ελένη τη δική της, είχαμε σκεφτεί το Μαριαλένα. Έκανε κανονικές γέννες και ήξερε ότι τα μωρά μας ήταν νεκρά.

Κι ύστερα χάσαμε άλλο ένα στον τρίτο μήνα, σε μια παλίνδρομη κύηση. Όμως είναι τόσο γερές οι βάσεις της αγάπης μας που αντέξαμε», συνέχισε ο ηθοποιός.

«Πάντα σκεφτόμαστε τα παιδιά που χάσαμε, θεωρούμε ότι είναι αγγελάκια»

Το ζευγάρι παρά τις 3 αποτυχίες δεν το έβαλε κάτω και τα τελευταία 5 χρόνια η ζωή τους έχει αλλάξει με τον ερχομό του μοναχογιού τους, Θάνου. Ο μικρός  γεννήθηκε τρία χρόνια μετά το γάμο του ζευγαριού στην Ναύπακτο και τους γέμισε χαμόγελα χαράς.
Μάλιστα όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του “Η απώλεια των μωρών μας μας  έχει κάνει πιο συνειδητοποιημένους, πιο ώριμους πιο υπομονετικούς με αυτό το παιδί. Η απώλεια αυτή μας ωρίμασε, ώστε να έχουμε περισσότερες αντοχές στις δυσκολίες που πάντα φέρνει ένα παιδί, ένα μωρό. Πάντα σκεφτόμαστε τα παιδιά που «χάσαμε», θεωρούμε ότι είναι αγγελάκια, ότι βρίσκονται μαζί με τον πεθερό μου και μας βλέπουν…

Μέχρι που γεννήθηκε ο γιος μας, δεν είχαμε ανακοινώσει πουθενά την εγκυμοσύνη της Γιώτας, γιατί ήμασταν επιφυλακτικοί και φοβισμένοι. Μετά απ’ όλο αυτό που είχαμε πάθει σε κάθε εγκυμοσύνη, ειδικά στην τελευταία, που προχώρησε, ήμασταν κάθε μήνα με την ψυχή στο στόμα… όπως και όλοι οι δικοί μας γύρω μας. «Αχ να βγει κι αυτός ο μήνας λέγαμε.
Δεν το είχαμε πει ακόμα και σε κοντινά μας πρόσωπα, γιατί στεναχωριόντουσαν και ανησυχούσαν. Κάποια site έκαναν αναπαραγωγή των παλιών ειδήσεων της απώλειας των παιδιών και μας έπαιρνε κόσμοι τρομαγμένος και ρωτούσαν. «Τι έγινε; Πάλι “χάσατε” παιδί;». Κάποιοι που δεν είχαν-πάρει χαμπάρι τι έγινε νόμιζαν ότι είχα ήδη παιδιά. Ο Θάνος ήταν δώρο Θεού για εμάς.

Είμαι ένας πολύ ενεργός πατέρας. Ήμουν πολύ συνειδητοποιημένος, ήθελα πολύ να έχω παιδί και για αυτό θέλω να χαρώ κάθε στιγμή των πρώτων του χρόνων που περνούν και δεν ξαναγυρίζουν” δήλωσε μιλώντας για τον ρόλο της πατρότητας στη ζωή του.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στα Χανιά: “Έσβησε” μετά από γενναία μάχη στη ΜΕΘ ο 18χρονος Νικόλας – Θύμα τροχαίου

Ναύπακτος: Θρήνος για την 11χρονη Αναστασία που “‘εφυγε” από τη ζωή – Ραγίζει καρδιές το “αντίο” των γονιών της

Τροχαίο σοκ στην Κόρινθο: 15χρονος ο ένας οδηγός – Νεκρή η 18χρονη αδελφή του και ο 17χρονος φίλος τους – Η μοιραία κίνηση

Τι να κάνετε αν σας πιάσει κράμπα ενώ κολυμπάτε