Αρχική InfoWoman Η καλή είδηση της ημέρας: Τα ΙΚΕΑ άνοιξαν τις πόρτες τους σε αδέσποτα σκυλιά

Η καλή είδηση της ημέρας: Τα ΙΚΕΑ άνοιξαν τις πόρτες τους σε αδέσποτα σκυλιά

Η καλή είδηση της ημέρας έρχεται από την Ιταλία και συγκεκριμένα από το κατάστημα της γνωστής αλυσίδας ΙΚΕΑ στην πόλη της Κατάνια. Τα ευχάριστα νέα έπεσαν στην αντίληψή μας μέσω του Instagram, από τις φωτογραφίες που έχουν ήδη γίνει viral και από τα σχόλια που επαινούν την εταιρεία-κολοσσό στα είδη σπιτιού.

Οι υπάλληλοι καλωσόρισαν τα αδέσποτα σκυλιά της περιοχής, τους έδωσαν τροφή και νερό και τα άφησαν να απολαύσουν τη ζεστασιά του καταστήματος. Το πιο συγκινητικό από όλα ήταν η αντίδραση των πελατών που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία, ενώ μερικοί από αυτούς προσφέρθηκαν να υιοθετήσουν κάποιο από τα ζωάκια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ INFOWOMAN.GR


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.