“Η καρδιά μου έχει μια τεράστια τρύπα”: Συγκλονίζει ο γενναίος 19χρονος που μαχαιρώθηκε στην Καλλιθέα (video)

Η ιστορία του 19χρονου μαθητή από την Καλλιθέα, ο οποίος δέχθηκε 9 μαχαιριές για να προστατεύσει ανήλικο φίλο του το βράδυ του Σαββάτου, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο 19χρονος αφού διέφυγε τον κίνδυνο και βγήκε από την εντατική όπου νοσηλεύεται, μίλησε για την περιπέτειά του.

«Είδα τη φωτογραφία της καρδιάς μου και είχα μια τρύπα, τεράστια ήταν, χάλια ήμουν… Μου είπε η νοσοκόμα πολλές φορές ότι “ήταν θαύμα το ότι έζησα”!», δήλωσε συγκεκριμένα στην κάμερα του Star ο 19χρονος Αλέξης, ο οποίος, παρά τα όσα πέρασε, δεν χάνει στιγμή το χαμόγελό του.

Το τραγικό περιστατικό όπως το έζησε ο 19χρονος

«Γυρνάγαμε από ένα Ίντερνετ Καφέ που ήμουν με τους φίλους μου και τους συναντάμε αυτούς τους δύο στο δρόμο. Κάτι μας λένε, δεν δίνουμε σημασία. Δεν τους γνωρίζαμε, αυτοί αγριεύτηκαν μαζί μας για κάποιο λόγο και άρχισαν να μας πλησιάζουνε. Βγάλανε μαχαίρι, το οποίο εγώ αρχικά νόμιζα ότι ήταν κλειδί, μάλιστα, αλλά με το που έβγαλε το μαχαίρι, αμέσως η πρώτη μου σκέψη ήταν να ορμίσω να τον αρπάξω για να μην έχει χώρο να κινηθεί και χτυπήσει κανένας άλλος», δήλωσε ο Αλέξης.

«Με κοπάνησε στο αμάξι, παλέψαμε, αυτός με μαχαίρωνε και μετά με είδε που ήμουν γεμάτος αίματα και μάλλον σηκώθηκε και έφυγε επειδή φοβήθηκε. Όταν τελείωσε η πάλη, δεν είχα καν καταλάβει ότι είχα μαχαιρωθεί και μάλιστα 9 φορές. Ξαπλώνω στο πεζοδρόμιο και παλεύω να πάρω ανάσα μέχρι να φτάσω στο νοσοκομείο», περιέγραψε ο 19χρονος.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο 19χρονος που μόλις διέφυγε τον κίνδυνο, σκέφτεται ήδη την επόμενη μεγάλη μάχη που δεν είναι άλλο από τις εξετάσεις για να περάσει στην Ιατρική Σχολή. «Δίνω τον Σεπτέμβρη. Εκεί που χαροπάλευα μέσα στο ασθενοφόρο για τη ζωή μου σκέφτηκα: “Τουλάχιστον έχω λίγο παραπάνω χρόνο για διάβασμα!”».

Παρά τις 9 μαχαιριές που δέχθηκε, ο 19χρονος κατάφερε να βγει νικητής από την μεγάλη αυτή μάχη. Ήδη βγήκε από την Εντατική και μεταφέρθηκε σε θάλαμο νοσηλείας.

Κι αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η μοναδική τραγική εμπειρία που έχει ζήσει, καθώς μόλις πριν από 2,5 μήνες είχε χάσει τον πατέρα του από σοβαρή ασθένεια.

Ακούστε στο video τα όσα έζησε

Η συμπλοκή το βράδυ το Σαββάτου

Η επίθεση σε 19χρονο στην Καλλιθέα έγινε τα ξημερώματα Σαββάτου 8 Ιουνίου, όταν ο ίδιος ήταν έξω με την παρέα του. Ο 19χρονος δέχτηκε μαχαιριές από αγνώστους όταν πήγε να υπερασπιστεί τον 15χρονο φίλο του.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Μαντζαγριωτάκη και Γρυπάρη στην Καλλιθέα, όταν δύο άγνωστοι χτύπησαν επίτηδες στον ώμο τον 15χρονο φίλο του.