Η Νατάσα Πηλείδου, Υπ. Ενέργειας της Κύπρου, μιλά στο Infokids για το πώς βίωσε τον τοκετό της εν μέσω κορωνοϊού

Μια από τις πιο όμορφες και δημιουργικές περιόδους της ζωής της φαίνεται πως διανύει η Υπουργός Ενέργειας της Κύπρου, κα. Νατάσα Πηλείδου.

Γεννημένη στη Λευκωσία με σπουδές στην Αγγλία και εργασία σε μεγάλες διευθυντικές και νευραλγικές θέσεις, παντρεύτηκε το 2016 και έχει δύο παιδιά.

Τον περασμένο Ιούνιο ανέλαβε τα ηνία στο Υπουργείο Ενέργειας και σχεδόν έναν μήνα μετά έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Εν μέσω πανδημίας, η Νατάσα Πηλείδου όχι μόνο δεν επαναπαύθηκε, αλλά απέδειξε ότι η σκληρή δουλειά αμοιβείται και με το παραπάνω.

Το Infokids είχε μαζί της μιας εφ’ όλης της ύλης συζήτηση όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πώς βίωσε τον τοκετό της εν μέσω πανδημίας.

Πριν λίγο καιρό ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί σας. Μιλήστε μας λίγο για την εμπειρία του τοκετού σε μια τόσο πρωτόγνωρη περίοδο όπως αυτήν που διανύουμε.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν πολύ περισσότερα. Δεν είχαμε τις επισκέψεις. Η οικογένειά μου, πλην του συζύγου μου, δεν μπόρεσε να δει το βρέφος πριν βγούμε από την κλινική.

Αλλά όλα πήγαν καλά, βγήκαμε υγιής από αυτό και εγώ και το μωρό, κι αυτό είναι το πρωτεύον. Η τήρηση των μέτρων ασφαλείας για την προστασία των πολιτών.

Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης στο Infokids.cy