Η Νίκη Κεραμέως φωτογραφίζει τους γιους της να παίζουν και εύχεται χρόνια πολλά στον πρωτότοκο Λουκά

Η Νίκη Κεραμέως φωτογραφίζει τους γιους της να παίζουν

Η Νίκη Κεραμέως, μπορεί να έχει φορτωμένο πρόγραμμα ως υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, όμως ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της είναι αυτός της μαμάς δυο γλυκύτατων αγοριών.

Μάλιστα, ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια όμορφη φωτογραφία με τους δύο γιους τους να παίζουν ανέμελα.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον 5χρονο Λουκά και τον 3χρονο Κωνσταντίνο, από τον γάμο της με τον δικηγόρο, Δημήτρη Λουκά, να παίζουν το πρωινό του Σαββάτου και όπως έγραψε και η ίδια στη λεζάντα “Πρωινά παιχνίδια! #brothers#familytime”.

Η μαμά Νίκη  πάντα προσπαθεί να ξεκλέβει χρόνο από το απαιτητικό της πρόγραμμα για να περνάει όμορφο και δημιουργικό χρόνο μαζί τους

Το post της Νίκης Κεραμέως

Όπως έχει δηλώσει και σε συνέντευξή της «Είναι αρκετές φορές που θα φτάσω στο υπουργείο στις εφτάμισι το πρωί και θα γυρίσω στη μία μετά τα μεσάνυκτα, ενώ δουλεύω συχνά και τα Σαββατοκύριακα. 

Ξεκλέβω όμως χρόνο, προσπαθώ όσο μπορώ να γυρνάω σπίτι να βλέπω τα παιδιά, να τα βάζω για ύπνο και να συνεχίζω να δουλεύω

Όταν είμαι σπίτι με τον σύζυγό μου και τα παιδιά προσπαθώ να αφιερώνομαι σε αυτούς και όσο γίνεται να αφήνω πίσω τις σκέψεις της δουλειάς»

Η σημερινή της ευχή για τον εορτάζοντα Λουκά

Μάλιστα, η υπουργός σήμερα ευχήθηκε και στον εορτάζοντα πρωτότοκο γιο της Λουκά με μια φωτογραφία όπου τον κρατά μια σφιχτή αγκαλιά. Η λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία είναι η εξής “Χρόνια πολλά Λουκά μας! Χρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες! #nameday”.

Διαβάστε επίσης:

Και το όνομα αυτής… Λυδία: Βαφτίστηκε στην Αλόννησο η κόρη της Καρολάιν

Αποτυχία του εκπαιδευτικού είναι το σκονάκι, όχι του παιδιού!

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη μας συστήνουν τον μικρο Ιάσονα! (φωτο)