Η Νικολούλη “ξαναχτυπά” για Μάνο και Αγία Ρούλα με φόντο τις φυλακές – Αποκαλύψεις για την Ίριδα (trailer)

Η Νικολούλη έτοιμη να αποκαλύψει όσα συνέβησαν στην Πάτρα - Η Αστυνομία ξέρει τα πάντα

Η Αγγελική Νικολούλη για ακόμη μια εκπομπή “Φως στο Τούνελ” θα ασχοληθεί ενεργά με την υπόθεση της Πάτρας και όπως διαφαίνεται μέσα από το trailer της προσεχούς Παρασκευής η σχέση Μάνου και Ρούλας θα βρεθεί στο επίκεντρο της έρευνας..

“Μου την έχεις κάνει Αγία. Είναι η Αγία Ρούλα…”.

Στο τρέιλερ που έβγαλε, φαίνεται ο Μάνος Δασκαλάκης από την πρόσφατη συνέντευξη που της είχε δώσει (σ.σ. είχε προβληθεί στο προηγούμενο επεισόδιο) να λέει για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, πως δεν μπορεί να την κατηγορήσει ως προς την εικόνα της και την Αγγελική Νικολούλη να ξεσπά και να του απαντά, «άντε πάλι η εικόνα, αγία μου την έχεις βγάλει. Είναι η Αγία Ρούλα». Ο Μάνος της είχε απαντήσει πως «μα έτσι είναι Αγγελική, δεν μπορώ να σου πω κάτι άλλο».

Οι ατάκες της Ρούλας για την στήριξη του Μάνου

Στη συνέχεια ακούγεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, που βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, να συνομιλεί με την Αγγελική Νικολούλη. Η δημοσιογράφος την ρωτά «έχεις την στήριξη του Μάνου;» και η κατηγορουμένη απαντά: «Αμέ».

Στο Trailer με την δυνατή μουσική και τις εικόνες μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού η Αγγελική Νικολούλη μας δείχνει ότι η “περίεργη” σχέση του ζευγαριού παίζει ρόλο στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

Το Trailer της εκπομπής

Τι λέει η Νικολούλη με την Ρούλα Πισπιρίγκου για την ώρα… μυστήριο που πέθανε το μωρό

Παράλληλα η δημοσιογράφος ανέβασε ένα ακόμη Trailer που αφορά τις συνθήκες θανάτου της Ίριδας βάσει συνέντευξης της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας με την κατηγορούμενη 33χρονη.  Σε ένα από τα τρέιλερ ακούγεται συζήτηση της Αγγελικής με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, στην οποία ρωτά να μάθει την πιθανή ώρα θανάτου της 6 μηνών Ίριδας. Η Ρούλα δίνει μια απάντηση για την ώρα, όμως δεν μπαίνει σε λεπτομέρειες και λέει πως οι πληροφορίες αυτές είναι ανάμεσα σε εκείνη και την ιατροδικαστή.

Διαβάστε επίσης:

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 3.5 ετών Μαλένας – Γιατί οι γονείς δεν ήθελαν η νεκροψία της Τζωρτζίνας να γίνει στην Αθήνα

Κερδίστε το παιδικό βιβλίο “Το μπλε που αγκαλιάζει! Μια αληθινή ιστορία” από τις εκδόσεις Συμμετρία

Έκκληση: O 15χρονος Γιάννης πάσχει από μια σπάνια ασθένεια και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα στο κεφάλι