Η ωραιότερη οικογενειακή Volta μας έρχεται στο τέλος αυτής της χρονιάς!

Η ωραιότερη οικογενειακή Volta μας έρχεται στο τέλος αυτής της χρονιάς!

Χριστούγεννα! Η ομορφότερη γιορτή του χρόνου  έφτασε και φέτος χρωστάω στα παιδιά μου τη μαγεία και τη λάμψη που μας στέρησε η περσινή καραντίνα.

Βλέπετε κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, ξαναγίνομαι παιδί μαζί τους και απολαμβάνουμε παιχνίδια, βόλτες και στιγμές που μένουν αξέχαστες και τις αναπολούμε με γλυκιά νοσταλγία όλη τη χρονιά.

Εκμεταλλευόμενοι τη σχολική ανάπαυλα και τη δική μας χριστουγεννιάτικη άδεια, γονείς και παιδιά ξεδίνουμε, παίζουμε, χαιρόμαστε με απλά πράγματα και γελάμε με την ψυχή μας.

Αγαπημένος μας προορισμός και αναμφίβολα μια από τις καλύτερες στιγμές των γιορτών το παιχνίδι μας στα πάρκα παιδικής ψυχαγωγίας Volta fun town!

Η ωραιότερη χριστουγεννιάτικη Volta για μικρούς και μεγάλους

 

Η ωραιότερη οικογενειακή Volta μας έρχεται στο τέλος αυτής της χρονιάς!

αγαπημένα μας πάρκα ψυχαγωγίας φοράνε τα γιορτινά τους και μας υποδέχονται με αμέτρητα φωτάκια, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και μια τεράστια ποικιλία δραστηριοτήτων για να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας.

Σε μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα γονείς και παιδιά από 1 έως 12 ετών ετοιμαστείτε να απολαύσετε παιχνίδι και διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσεως.

Ατελείωτες βόλτες με το Carousel και το τρενάκι, περιήγηση σε διάφορες πόλεις με το baby kart, κόλπα και ακροβατικά στο τραμπολίνο θα σας συναρπάσουν! Aν τα παιδιά σας είναι πιο τολμηρά τότε μην παραλείψουν να κάνουν roller skating και digiwall.

Για τους μικρούς και μεγάλους λάτρεις της τεχννολογίας τα παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας θα χαρίσουν την πιο συναρπαστική virtual reality εμπειρία!

Τα Volta Fun Town δημιουργούν τις πιο όμορφες παιδικές αναμνήσεις

Ένας από τους λόγους που επιλέγουμε φανατικά τα Volta Fun Town είναι γιατί μπορούμε να παίξουμε μαζί με τα παιδιά κι όχι απλώς να τα παρακολουθούμε! Μπορούμε να είμαστε πλάι τους κάθε φορά που αναζητούν το βλέμμα μας για να μοιραστούν τη χαρά της στιγμής!

Θα βρείτε τις ωραιότερες παιχνιδοκατασκευές που θα συναντήσετε ποτέ σε πάρκο ψυχαγωγίας και σας εγγυώμαστε πως θα απολαύσετε μια εξαιρετική οικογενειακή έξοδο με γιορτινή διάθεση.

Μην χάσετε την χριστουγεννιάτικη προσφορά

Και επειδή όλα τα ωραία πρέπει να τα μοιραζόμαστε, αδράξτε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το συντομότερο τα Volta και να επωφεληθείτε της εορταστικής προσφοράς για να απολαύσετε ακόμη περισσότερα παιχνίδια.

Κάθε Τετάρτη, με την αγορά οποιασδήποτε δραστηριότητας ή του εισιτηρίου των 6€, τα Volta σας κάνουν δώρο άλλη 1 αντίστοιχη δραστηριότητα ή εισιτήριο που μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο από Δευτέρα έως Παρασκευή και έως 14 Ιανουαρίου 2022. Προσοχή! Από την προσφορά εξαιρείται το ενιαίο εισιτήριο των 9€!

Ως γνήσιοι λάτρεις της ζεστής σοκολάτας σας προτείνουμε να πιείτε και την θεσπέσιο χριστουγεννιάτικο σοκολατένιο ρόφημα που προσφέρεται εντελώς δωρεάν με την είσοδο του παιδιού στην παιχνιδοκατασκευή. Είναι εξόχως απολαυστική και σε βάζει στον χριστουγεννιάτικο κλίμα με όλες τις αισθήσεις.

Τα φετινά Χριστούγεννα όλοι οι δρόμοι για την ψυχαγωγία των παιδιών οδηγούν στα πάρκα παιδικής ψυχαγωγίας Volta fun town!

Θα μας ακολουθήσετε;