Η οργισμένη αντίδραση της Ρούλας όταν έμαθε για τις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας (video)

Μία ημέρα πριν από τη σύλληψή της η Ρούλα Πισπιρίγκου, μίλησε στον ΑLPHA αρνούμενη ότι δηλητηρίασε το παιδί της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι η Τζωρτζίνα έπαιρνε και ηρεμιστικά φάρμακα κατά τη διάρκεια της θεραπείας της ενώ δύο μέρες πριν πεθάνει οι γιατροί της χορήγησαν και βαρβιτουρικά.

Είσαι έτοιμη να καταθέσεις τη ρώτησε η δημοσιογράφος της εκπομπής Tlive στον Alpha.

«Ναι πανέτοιμη, η αλήθεια δεν αλλάζει όποια στιγμή και να την πεις, απαντούσε, ενώ για την θανατηφόρο ουσία κεταμίνη είπε ότι δεν έχει ιδέα και ότι δεν είχε καμία ενημέρωση για το πως βρέθηκε στο αίμα της Τζωρτζίνας».

Για τη χορήση βαρβιτουρικών ανέφερε:

«Μήνες λάμβανε κοκτέιλ φαρμάκων το παιδί και ηρεμιστικά, γιατί δεν το έχουν στο φάκελο οι γιατροί;» ρώτησε τη δημοσογράφο όταν ανέφερε ότι είχαν δοθεί στο παιδί βαρβιτουρικά.

«Ίσως – συνέχισε – είναι τα μυοχαλαρωτικά και κάνω εγώ λάθος. Δεν υπήρχε ουσία που να επηρέαζε το παιδί. Δεν είχα δει να αλλάζει η συμπεριφορά του παιδιού στα φάρμακα. Δύο ημέρες πριν οι γιατροί άλλαξαν τη θεραπεία. Μετά το τελευταίο επιληπτικό επεισόδιο το παιδί κοιμήθηκε και δεν ξαναξύπνησε ποτέ. Κοιμόταν από την Παρασκευή το μεσημέρι μέχρι το Σάββατο το πρωί, δεν μπορούσε να μιλήσει μόνο χαμογέλαγε μόνο. Δεν θυμάμαι τι ώρα κατέληξε. Είχε ταλαιπωρηθεί από τα επεισόδια. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι τράβαγε από τα επεισόδια».

Οργή Πισπιρίγκου για τις τοξικολογικές εξετάσεις

Με οργή και εκνευρισμό αντέδρασε η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν έμαθε για την παρέμβαση εισαγγελέα για τις τοξικολογικές εξετάσεις.

«Ποιος εισαγγελέας σας το είπε αυτό, το όνομα του εισαγγελέα», απαίτησε εκνευρισμένη από τη δημοσιογράφο.

«Το να βγαίνει καθένας γιατρός να λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι… Ο απινιδωτής δεν δούλεψε ποτέ. Έχει γίνει το θέμα, έχει πάρει αλλη διάσταση, δεν είμαστε από αυτούς που σκοτώνουντα τα παιδιά. Ας πάνε στη δικαιοσύνη να τα βρούνε, εμείς θα μιλήσουμε όταν βγούν τα αποτελέσματα. Τι μπορεί να είχε το παιδί, ναρκωτικά ή αλκοολ», έλεγε εκνευρισμένη η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Διαβάστε επίσης:

“Τζωρτζίνα, Ίριδα, Μαλένα, συγγνώμη που δεν σας προλάβαμε”

«Σε καμία περίπτωση δεν σκότωσε τη Τζωρτζίνα» λέει η αδερφή της Ρούλας – Τι είπε για τον Μάνο

“Στο ένα παιδί δεν έχεις κάνει κακό αλλά για τα άλλα 2….”: Ο άγνωστος καβγάς του ζευγαριού πριν λίγο καιρό