Αρχική Famous Parents Η τρυφερή κίνηση του Γιώργου Πρίντεζη λίγο μετά την γέννηση της κόρης του - Ας ακολουθήσουμε όλοι το παράδειγμα του

Η τρυφερή κίνηση του Γιώργου Πρίντεζη λίγο μετά την γέννηση της κόρης του - Ας ακολουθήσουμε όλοι το παράδειγμα του

Η 3η Αυγούστου θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Γιώργου Πρίντεζη, και της συντρόφου του Στέλλα Κωστοπούλου καθώς υποδέχθηκαν στο κόσμο την κορούλα τους.

https://www.instagram.com/p/BXYh3OSg4oo/?hl=el&taken-by=pripripri15

Ο μπαμπάς πλέον Γιώργος Πρίντεζης, προχώρησε σε μια άκρως τρυφερή κίνηση που αξίζει να βρει πολλούς μιμητές καθώς είναι μια ύψιστη προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό;

Λίγες μόλις ώρες μετά τη γέννηση της κόρη του, ο διεθνής μπασκετμπολίστας και υπαρχηγός του Ολυμπιακού έγινε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών στο κέντρο λήψης της Κλινικής ΡΕΑ!

Γίνε κι εσύ εθελοντής δότης μυελού των οστών

Εθελοντής δότης μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε  που είναι 18 -45 χρόνων  και δεν έχει  κάποιο σοβαρό ιατρικό πρόβλημα όπως μεταδοτικά νοσήματα, κακοήθειες ή καρδιοπάθειες. Η εγγραφή ως εθελοντής δότης είναι καθαρά εθελοντική και αλτρουιστική πράξη και ο δότης έχει το δικαίωμα να αλλάξει γνώμη. Κανένας εθελοντής δότης δεν χρηματίζεται για την πράξη αυτή αλλά ούτε και επιβαρύνεται οικονομικά με οποιονδήποτε τρόπο.

Πώς μπορώ να γίνω Δότης Μυελού των Οστών; 

- Συμπληρώνεις την αίτηση εγγραφής εθελοντή δότη αιμοποιητικών κυττάρων.
- Δίνεις ελάχιστο δείγμα αίματος ή στοματικού επιχρίσματος για να τυποποιηθεί ο ιστικός σου τύπος.
- Τα αποτελέσματα της εργαστηριακής ανάλυσης καταχωρούνται στο Εθνικό (ΕΟΜ) και Παγκόσμιο (BMDW) Αρχείο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Γίνε κι εσύ εθελοντής δότης μυελού των οστών!'

Συνεργαζόμενο Κέντρο Εγγραφής Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Κλινικής ΡΕΑ,

210 9495270 -1


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.