Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Ημερίδα για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τη σημασία της Τέχνης στην Εκπαίδευση και την Ψυχολογία (13/2)

Ημερίδα για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τη σημασία της Τέχνης στην Εκπαίδευση και την Ψυχολογία (13/2)

Ημερίδα για εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, διοργανώνουν η Σχολή Ψυχολογίας και η Σχολή Εκπαίδευσης του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, με θέμα «Μορφές Τέχνης στην Εκπαίδευση και στην Ψυχολογία», τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017, από τις 10:30 έως 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Mediterranean College, κτίριο Βιέννη (4ος όροφος).

Η ημερίδα απευθύνεται επίσης σε φορείς, οργανισμούς και σωματεία που δραστηριοποιούνται στην εκπαίδευση, σε ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και νομικούς, σε φοιτητές παιδαγωγικών, ψυχολογίας και νομικής, και σε όλους όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν περισσότερα για τη μείζονος σημασία της Τέχνης στην Εκπαίδευση και την Ψυχολογία.

Η ημερίδα θα πλαισιωθεί με μια σειρά από διαδραστικά workshops περιορισμένων θέσεων. Στο πέρας της ημερίδας οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με την προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού δημιουργικής γραφής παιδικού βιβλίου, μια πρωτοβουλία της Σχολής Ψυχολογίας και της Σχολής Εκπαίδευσης του Mediterranean College Θεσσαλονίκης.

Δείτε αναλυτικά εδώ το πρόγραμμα της ημερίδας

* Σημείωση: Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό, αλλά απαιτείται κράτηση θέσης για τα workshops. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά εδώ και τηλεφωνικά στο 2310 287779

Mediterranean College Θεσσαλονίκη
Εγνατίας 2-4 (κτίριο Βιέννη, 4ος όροφος)
Τηλ: 2310 287779
E-mail: medcollege@medcollege.edu.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.