Ηράκλειο: 11χρονη τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια θαλάσσιου σπορ

Η βόλτα με θαλάσσιο καναπέ που αποφάσισαν να κάνουν οι τρεις κορούλες μιας οικογένειας λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία καθώς η 11χρονη εξ αυτών κατέληξε στο ΠΑΓΝΗ μετά από σοβαρό τραυματισμό.

Όλα ξεκίνησαν , το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου ενημερώθηκε από υπεύθυνο θαλασσίων μέσων αναψυχής, για το περιστατικό τραυματισμού της 11χρονης στην περιοχή του Ανισσαρά.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, η 11χρονη στη διάρκεια της βόλτας τους στη θάλασσα με τις επίσης ανήλικες αδερφές της – και με τη συγκατάθεση των γονιών τους – μετά από ανατροπή του θαλασσίου καναπέ τραυματίστηκε στο κεφάλι και πιο συγκεκριμένα δίπλα από το μάτι, από τον αγκώνα της μίας αδερφής της.

Άμεσα μεταφέρθηκε με ιδιωτικό μέσο στο Ιατρικό Κέντρο Χερσονήσου και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, για περαιτέρω ιατρικό έλεγχο, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Από τη Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο χειριστής του θαλασσίου μέσου αναψυχής, ο οποίος κατόπιν εντολής του εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος.